ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας με τους τρεις 15χρονους μαθητές που σκοτώθηκαν

Τα τρία αγόρια φέρονται να έφυγαν από το σχολείο μετά την πρώτη ώρα – Πήγαιναν προς τα Φιλιατρά με το αυτοκίνητο του πατέρα του ενός που είχαν πάρει κρυφά

Στο πένθος βρίσκεται όλη η περιοχή της Κυπαρισσίας έπειτα από την ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας στην εθνική οδό Πύργου – Μεθώνης, στο ύψος της Τερψιθέας, όταν τρεις 15χρονοι φίλοι και συναθλητές έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα. Τα τρία παιδιά ήταν γνωστά και αγαπητά στην τοπική κοινωνία καθώς οι οικογένειές τους ζουν στην περιοχή αρκετά χρόνια.

Η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή που το όχημα των νεαρών έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών και στην οποία έχασαν ακαριαία την ζωή τους οι δύο συνεπιβάτες, ενώ ο 15χρονος οδηγός μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του Ρίου όπου μετά από λίγες ώρες κατέληξε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην παρέα επρόκειτο να βρίσκεται και ένας ακόμη συμμαθητής των τριών αγοριών, που όμως, την τελευταία στιγμή δεν έφυγε μαζί τους από το σχολείο, υπολογίζοντας ότι είχε πολλές απουσίες.

Παράλληλα, συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανθρώπων που έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου.

“Σπίτι ήμουν, άκουσα ένα μπαμ, τα σκυλιά γάβγιζαν, βγήκα, είδα ό,τι είδα, πιτσιρικάδες όλοι…”είπε ένας κύριος, με άλλον να σημειώνει:

“Έρχονται από τη στροφή και σκάνε εδώ στο αμάξι,εν κινήσει και τα δύο αμάξια… με μεγάλη ταχύτητα αυτό πυο ερχόταν από την Κυπαρισσία… Πανικός, πανζουρλισμός”,

Μία γυναίκα από την Κυπαρισσία ανέφερε:

“Τα γνωρίζαμε…Ήταν καλά παιδιά, είμαστε όλος ο κόσμος συγκλονισμένος”.

Ήταν αθλητές της ποδοσφαιρικής ομάδας στον Αθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας

Και τα τρία παιδιά ήταν αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας, που τα αποχαιρετά με μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook:

«Ο Α.Ο Κυπαρισσίας με πόνο ψυχής αποχαιρετά τους τρεις νεαρούς αθλητές του, Χρήστο Μιρτάι, Νίκο Τριαλώνα και Ενρίκο Μπουζάνι που τόσο απρόοπτα και άδικα έφυγαν από κοντά μας. Στις οικογένειες των τριών αγγέλων μεταφέρουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στο πένθος τους».
Η μητέρα του ενός 15χρονου εργάζεται στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε η σορός του γιου της!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυναίκα έμαθε ότι κάτι έγινε αλλά δεν είχε τον νου της για το παιδί, καθώς ήξερε ότι ο γιος της ήταν στο σχολείο. Όταν έμαθε ότι η μία σορός ανήκει στο παιδί της έπαθε σοκ.
Σοκ προκαλούν τα όσα δήλωσε ο διευθυντής του ΕΠΑΛ, Δημήτρης Δράκος, για τους 15χρονους που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο τροχαίο.
«Οι γονείς ήρθαν στο νοσοκομείο. Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά. Είναι τόσο δυνατό το χτύπημα που απ’ ότι μου είπαν οι αστυνομικοί δεν είναι αναγνωρίσιμα τα παιδιά», ανέφερε ο Δημήτρης Δράκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA. «Ήταν ήσυχα παιδιά, ούτε δημιουργούσαν πρόβλημα, κάθε άλλο, και με εκπλήσσει αυτό. Να βγουν να πάρουν το αυτοκίνητο του πατέρα τους και να αναπτύσσουν τέτοια υπερβολική ταχύτητα σε εθνική οδό δίχως δίπλωμα», πρόσθεσε ο κ. Δράκος.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Σήμερα (σ.σ. χθες)19.11.2018 το πρωί, στο 65ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Πύργου- Μεθώνης, Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 48χρονος αλλοδαπός και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ανήλικος αλλοδαπός και στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο (2) ανήλικοι, ημεδαπός και αλλοδαπός, αντίστοιχα, συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των δύο (2) ανήλικων επιβατών και τον τραυματισμό των δύο (2) οδηγών των οχημάτων. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου σήμερα (19.11.2018) το απόγευμα, ο ανήλικος υπέκυψε στα τραύματα του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button