ΕκπαίδευσηΤοπικά Νέα

Συγχαρητήρια Δημάρχου Τριφυλίας στους επιτυχόντες μαθητές – μαθήτριες

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, σε όλα εσάς τα παιδιά (μαθήτριες και μαθητές του Δήμου Τριφυλίας), που πετύχατε εφέτος, μέσω των Πανελληνίων Εξετάσεων, την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Σας εύχομαι, από καρδιάς, να έχετε επιτυχείς σπουδές και μια υπέροχη διαδρομή, στους νέους ορίζοντες της γνώσης, που ανοίγονται τώρα μπροστά σας.

Συγχαίρω, επίσης, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας, που στάθηκαν ακούραστα δίπλα σας, αρωγοί και συμπαραστάτες, βοηθώντας σας να εκπληρώσετε τους στόχους, που είχατε θέσει.

Πολλά μπράβο, όμως, αξίζουν και σε εσάς (τις μαθήτριες και τους μαθητές) που, αν και δώσατε το δικό σας αγώνα, το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό και προσδοκώμενο.

Να θυμάστε πως, σ’ αυτή την αναμέτρηση δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, αλλά μονάχα μαχητές, που έκαστος έδωσε το δικό του ξεχωριστό και αξιοπρεπή αγώνα.

Και αυτή, ήταν μόνο η αρχή, μιας και τίποτε δε μπορεί να αποτελέσει μονόδρομο στις επιλογές σας, αφού οι ευκαιρίες της ζωής δε σταματούν εδώ.

Τα όνειρα και οι στόχοι σας μπορούν πάντοτε να πραγματοποιηθούν, αρκεί να υπάρχει θέληση και πείσμα.

Άλλωστε…

«Ο σωστός δρόμος είναι ο ανήφορος.» (Νίκος Καζαντζάκης)

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, σε όλους σας!

Κυπαρισσία 14-07-2020

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Ένα μεγάλο μπράβο στον κύριο Δήμαρχο που δεν ξεχνα την νεολαία.Ξέχασε όμως τα laptop που είχε εξαγγείλει στους γονείς (ψηφοφορους) προεκλογικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button