Εκπαίδευση

«Συζήτηση για τη μεταφορά των μαθητών στο Περιφερειακό Συμβούλιο» ζητούν παρατάξεις της αντιπολίτευσης

68bde106c3fbc9714904b3186169b503_L


Η παράταξη «Πελοπόννησος Πρώτα» ζητεί να συζητηθεί σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών των σχολείων της Περιφέρειας. Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

Επανειλημμένα όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης έχουμε ζητήσει να συζητηθεί το θέμα της μεταφοράς των μαθητών συνολικά και συντεταγμένα σ’ όλα τα συλλογικά όργανα της Περιφέρειάς μας. Δυστυχώς μέχρι σήμερα και παρά τις απανωτές υποσχέσεις της Διοίκησης της Περιφέρειας κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Αντίθετα σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις αντιθεσμικά και στα όρια της νόμιμης λειτουργίας των συλλογικών οργάνων της Περιφέρειας (Βλ. τελευταία Οικονομική Επιτροπή στις 4/9/2017) αποφάσισε η πλειοψηφία σοβαρά ζητήματα που απασχολούν το συγκεκριμένο έργο να τα χειριστεί μόνη της παρακάμπτοντας γι’ άλλη μια φορά εισηγήσεις υπηρεσιών και αρμοδίων στελεχών της. Ιδιαίτερα με τις διαπιστώσεις που κάνει ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης και η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Νικολάκου για την εξέλιξη αυτού του έργου προσβάλλεται με γενικούς όρους και αόριστα τόσο η λειτουργία των θεσμικών οργάνων όσο και η προσπάθεια που καταβάλλουν οι υπάλληλοι κάτω από τις οδηγίες της Διοίκησης.

Ζητάμε να ενταχθεί η συζήτηση αυτού του σοβαρού θέματος στην πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού μας Συμβουλίου παρουσία όλων των εμπλεκομένων φορέων επειδή πιστεύουμε ότι μ’ αυτό τον τρόπο θα βγουν τ’ απαραίτητα συμπεράσματα, θ’ ακουστούν οι απόψεις μας και θα δοθούν οι σωστές κατευθύνσεις για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που απασχολούν το συγκεκριμένο έργο σ’ όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειάς μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button