Αστυνομικά

Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπή στη Μεσσηνία

Συνελήφθησαν χθες (28.7.2020) 7 άτομα, από τα οποία τα 5 για ναρκωτικά -στους Δήμους Καλαμάτας και Μεσσήνης- και τα 2 για κλοπή, ενώ εξιχνιάστηκε και μια κλοπή

Ειδικότερα:

  • Συνελήφθησαν χθες το πρωί, σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Μεσσήνης και Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 2 ημεδαποί, ηλικίας 20 και 33 ετών και ισάριθμοι αλλοδαποί, ηλικίας, 19 και 42 ετών, γιατί κατείχαν τσιγαριλίκι και ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 7,7 γραμμαρίων καθώς και 2,5 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
  • Συνελήφθη χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Μεσσηνίας, ένας 42χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε 10 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
  • Συνελήφθησαν χθες το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 2 ημεδαποί, ένας 50χρονος και μια 27χρονη, γιατί προχθές (27.7.2020), αφαίρεσαν από αυτόματο μηχάνημα με κερματοδέκτη, χρήματα.
  • Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, μία κλοπή σε επιχείρηση, που είχε γίνει την 10.7.2020 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 28χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button