Αστυνομικά

Συλλήψεις για χασίς και λαθραίο καπνό στην Οιχαλία

Συνελήφθησαν, χθες (14.5.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 40 και 42 ετών. Στη διάρκεια έρευνα σε αποθήκη του 40χρονου, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν:

  • ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 216,4 γραμμαρίων,
  • 1 δενδρύλλιο κάνναβης και
  • ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους 190 γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της έρευνας, στην κατοχή του 42χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 4,1 γραμμαρίων.

Η ποσότητα λαθραίου καπνού, θα σταλεί στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα των παραβάσεων των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τον Τελωνειακό Κώδικα, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button