Αστυνομικά

Συλλήψεις για χασίς στη Μεσσηνία: Σε αποθήκη στα Φιλιατρά είχε κρύψει 42χρονος τις φούντες

Τέσσερις συλλήψεις σε τέσσερις ξεχωριστές περιπτώσεις έγιναν χθες Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στη Μεσσηνία για κατοχή κάνναβης και τσιγαριλίκια. Μεταξύ των συλληφθέντων βρέθηκε κι ένας ανήλικος στην Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα χθες Πέμπτη14.10.2021 το πρωί, αρχικά στα Φιλιατρά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, συνελήφθη ένας 42χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του και σε παρακείμενη αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -20- γραμμαρίων.

Παράλληλα, στην Καλαμάτα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Τέλος, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, στην Καλαμάτα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, 33χρονος και ανήλικος, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, αντίστοιχα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button