Αστυνομικά

Συλλήψεις στη Μεσσηνία για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες το πρωί σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας ένας 43χρονος ημεδαπός, επειδή σε έρευνα που έγινε σε αποθήκη του σπιτιού του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 122,3 γραμμαρίων, ενώ σε αγρόκτημά του φέρεται να καλλιεργούσε έξι δενδρύλλια κάνναβης.

Επιπλέον, σε αποθήκη του αγροκτήματός του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 113,2 γραμμαρίων.

Επίσης χθες, συνελήφθησαν στη Μεσσήνη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος Μεσσηνίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 25 και 28 ετών και ένας 23χρονος αλλοδαπός, επειδή κατείχαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 12,5 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button