Τοπικά Νέα

Συνάντηση Εμπορικών Συλλόγων Κυπαρισσίας – Κρεστένων για το Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα

Συνάντηση γνωριμίας πραγματοποίησε την Κυριακή, 01/05/2022, το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Κρεστένων, στα Κρέστενα του νομού Ηλείας.
Αποκλειστικό θέμα συζήτησης ήταν ο αυτοκινητόδρομος Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, όπου και υπήρχε πλήρης ταύτιση απόψεων.
Συναποφασίστηκε η συνάντηση αυτή να είναι η απαρχή μιας σειράς συναντήσεων και πρωτοβουλιών, κατά μήκος της διαδρομής του αυτοκινητόδρομου, ώστε να συγκροτηθεί ένα ενιαίο μέτωπο διεκδίκησης του αυτονόητου, την κατασκευή του οδικού άξονα, Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα.

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Για ποιο λογο αυτο πρεπει ν αποτελει νεο? Οτι τι? Δεν εχουν δωσει λυση επι σειρας ετων ολοι οι πολιτικοι που περασαν απ τον τοπο και θα δωσουν οι εμπορικοι συλλογοι? Λιγο σεβασμο παιδια στη νοημοσυνη μας… σταματηστε επι τελους την αυτοπροβολη σας….δεν μας απασχολουν τα εσωτερικα σας…μας ενδιαφερει μονο η αυτοδιοικηση. Μονο σε πολιτικο επιπεδο θα δωθει λυση…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button