Δήμος ΟιχαλίαςΤοπικά Νέα

Συνάντηση της δημάρχου Οιχαλίας με εκπροσώπους συλλόγων της ορεινής Μεσσηνίας

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της Δημάρχου Οιχαλίας κ.Γεωργακοπούλου Παναγιώτας και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Χωριών Ορεινής Μεσσηνίας «Ο Επικούριος Απόλλων», την οποία εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ.Καράμπελας Κωνσταντίνος, ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος του Συλλόγου Συρριζαίων κ.Τζώρτζης Ευθύμιος και το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και εκπρόσωπος του Συλλόγου Μαριναίων κ.Νικολόπουλος Βασίλειος

.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σχετικά με το μικρό υδροηλεκτρικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην θέση Ποταμός Νέδας της Δημοτικής Ενότητας Είρας. Η Δήμαρχος δεν δύναται να αποδεχτεί τέτοιους είδους επενδύσεις που δεν διαθέτουν την απαιτούμενη κοινωνική συναίνεση ,σε μια περιοχή με ιδιαίτερα γεωμορφολογικά χαρακτηριστικά ,Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Ιστορίας. Ο Δήμος Οιχαλίας, αξιολογώντας το συμφέρον των δημοτών, θα δράσει υπεύθυνα και Θα προβεί σε οποιοδήποτε ενέργεια απαιτηθεί για την αποτροπή της εν λόγω επένδυσης.

Ο Δήμος ήδη στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιήσει θα εκδώσει σχετικό ψήφισμα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button