Δήμος Καλαμάτας

Συνάντηση του Δημάρχου Καλαμάτας για τα αντιπλημμυρικά στην Γενική Γραμματεία Υποδομών

Συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή Υδραυλικών, Λιμενικών και Κτηριακών Υποδομών κ. Αντώνιο Κοτσώνη και με την Διευθύντρια της Γενικής Γραμματείας Υποδομών κα Γεωργία Καστραντά, στη Διεύθυνση Αντιπλημμυρικών και Εγγειοβελτιωτικών έργων του Υπουργείου Υποδομών, είχε σήμερα Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Θανάσης Βασιλόπουλος.

Στη συνάντηση τους ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την πορεία της μελέτης που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά την αντιπλημμυρική θωράκιση του αεροδρομίου, μέσω της οριοθέτησης του ποταμού Παμίσου από το φράγμα του Άρι, με την λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του φράγματος και μέχρι τις εκβολές, με την παράλληλη κατασκευή λιμενικού έργου προστασίας, αλλά και πεζογέφυρας που θα ενώνει τις δύο όχθες. Καθώς και την οριοθέτηση του ποταμού Άρι με την κατασκευή νέας γέφυρας στην Αίπεια.

Η μελέτη βρίσκεται σε διαδικασία έκδοσης ΜΠΕ και συμφωνήθηκε η συζήτηση να συνεχιστεί παρουσία στελεχών του Δήμου Καλαμάτας και του Δήμου Μεσσήνης σε προκαθορισμένο ραντεβού το αμέσως επόμενο διάστημα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button