ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Συνάντηση του Δημάρχου Τριφυλίας με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου – “Έρχεται” ανάπλαση της πλατείας Κυπαρισσίας

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου, Στάθη Σταθόπουλο για τα ενεργά χρηματοδοτικά προγράμματα πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Τριφυλίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δημάρχου Τριφυλίας ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο έργο της Ανάπλασης της κεντρικής πλατείας της Κυπαρισσίας προκειμένου να “τρέξουν” όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, μέχρι την κατάθεση της σχετικής μελέτης, που αφορά σε αυτό. Στην ανακοίνωση πάντως δεν γίνεται καμία αναφορά για την πλατεία των Γαργαλιάνων.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Δημάρχου σημειώνονται τα εξής:

Εποικοδομητική συνάντηση, με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου, κ. Στάθη Σταθόπουλο, πραγματοποίησα σήμερα το πρωί, στην Αθήνα.
Σκοπό της συνάντησης μας, αποτέλεσε η συζήτηση πάνω σε έργα περιβαλλοντικών παρεμβάσεων, για την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας.
Ιδιαίτερη έμφαση, όμως, δόθηκε στο έργο της Ανάπλασης της κεντρικής πλατείας της Κυπαρισσίας προκειμένου να “τρέξουν” όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, μέχρι την κατάθεση της σχετικής μελέτης, που αφορά σε αυτό.
Ευχαριστώ θερμά τον κ. Σταθόπουλο, για τη συνάντηση μας αυτή, όπως και για την έμπρακτη στήριξη και βοήθειά του, όσον αφορά στα έργα που προβλέπω, για τον τόπο μας, τα οποία με την υλοποίησή τους, θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην αναβάθμισή του.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 21-04-2021
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Σίγουρα πράγματα.Οπως και των Γαργαλιάνων.Ελάτε να φυτέψουμε καρπούζια στους δρόμους που τους έχετε ξηλώσει ένα χρόνο να κονομησουμε.

  2. Για το ρουφιάνο Κυπαρίσσιο που είπε στο Πράσινο Ταμείο να μη δώσει χρήματα για την πλατεία των Γαργαλιανων πότε θα μας τον αποκαλύψεις Δήμαρχε; Έχουμε υπομονή ,περιμένουμε όπως και αυτόν που κατήγγειλε στη Δεη για το ρεύμα στο πεζοδρόμιο του Νοσοκομείου.

  3. Συναρπαστικό, φυτεύουμε δάσος στις πλατείες της Κυπαρισσίας και των Γαργαλιάνων ενώ στρώνουμε χαλίκι και τσιμέντο στην παραλία στον Λαγκουβαρδο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button