Πελοπόννησος

Συνάντηση των Προέδρων όλων των ΚΤΕΛ των Νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Για σύμπραξη δυνάμεων των ΚΤΕΛ της Πελοποννήσου!

Συνάντηση Προέδρων των ΚΤΕΛ Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στην Τρίπολη, με πρωτοβουλία του Προέδρου του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, Γιώργου Κουτσόγιωργα.

Αυτό που τόνισε ο κ. Κουτσόγιωργας είναι ότι βασικός σκοπός της συνάντησης είναι η εξυπηρέτησης του επιβάτη.

Αυτό που εξήγησε ο κ. Κουτσόγιωργας είναι στόχος είναι η σύμπραξη δυνάμεων για να δημιουργηθεί κάτι καινούργιο. Επίσης, τόνισε ότι τα ΚΤΕΛ δεν επιδοτούνται αλλά υποχρεούνται να προσφέρουν στο κράτος υπηρεσίες με μεγάλες εκπτώσεις. Αναφέρθηκε σε προβλήματα όπως οι γραμμικές μεταφορές, που σημαίνει ότι το λεωφορείο ξεκινά είτε έχε επιβάτη, είτε δεν έχει, κάτι που σημαίνει τεράστιο κόστος. Επίσης, μίλησε για την οικονομική δυσπραγία, αλλά και για το γεγονός ότι το εισιτήριο καθορίζεται από το κράτος.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών Σοφοκλής Φάτσιος ο οποίος με τη σειρά του υπογράμμισε την επιτακτική ανάγκη για συμπράξεις και συνεργασίες για την επιβίωση των ΚΤΕΛ, αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου.

Στην ίδια συνάντηση μίλησαν ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αργολίδας Μαρούσης Ανάργυρος, ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Κορινθίας Παναγιώτης Μάρκελλος, ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας Νικήτας Μπόυρας και ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Λακωνίας Δαμιανός Σταθάκος.

Όλοι δήλωσαν ανοιχτοί και θετικοί σε κάθε συνεργασία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button