Αθλητικά

Συνέχεια στις νίκες στη Euroleague ψάχνει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Βαρκελώνη (21:45, Novasports 1) και θέλει να ένα διπλό που θα… ξορκίσει την βαριά περσινή του ήττα και θα δώσει την ευκαιρία για σερί νικών.

Με μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι ξεκινά η τρίτη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται στην Βαρκελώνη και αντιμετωπίζουν την Μπαρτσελόνα (21:45, NS1) σε ένα ματς από τα πιο παραδοσιακά της Ευρώπης.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ έχει ακόμα τις μνήμες από την βαριά περσινή ήττα και θα ήθελε να συνδυάσει την νίκη με μια πειστική εμφάνιση. Αγωνιστικά εκτός έμειναν οι Αγραβάνης και Τολίοπουλος και ο επιστρέφουν μετά τις… ανάσες τους οι Σπανούλης και Πρίντεζης με τον Ολυμπιακό να θέλει να δώσει συνέχεια στην νίκη επί της Εφές.

Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Προέρχεται από 3 σερί ήττες και θέλει μπροστά στο κοινό της μια νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο που θα τονώσει την ψυχολογία των Ισπανών.

Η Euroleague πάντως ανυπομονεί για ακόμα ένα παραδοσιακό ντέρμπι.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button