Τοπικά Νέα

Συναντηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Τριφυλίας με προεδρεία των Συλλόγων παρουσία Λεβεντάκη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναντηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων-Συνδέσμων Τριφυλίας, με τα προεδρεία των Συλλόγων που την απαρτίζουν.

Η συνάντηση έγινε την Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022, στο «Εν πλω» στην παραλία της Κυπαρισσίας, με θέα τα γαλάζια νερά του Κυπαρισσιακού Κόλπου και παρευρέθηκαν οι  περισσότεροι Σύλλογοι της Τριφυλίας που δραστηριοποιούνται στην Αθηνα. Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γεώργιος Λεβεντάκης, ο οποίος ενημέρωσε  τους Συλλόγους για την κατάσταση του Δήμου. Έκανε λόγο για σημαντικά έργα που ήδη έχουν γίνει μέχρι τώρα καθώς και για αυτά που πρέπει να γίνουν. Επίσης εξέφρασε τον προβληματισμό του για το δημογραφικό πρόβλημα της περιοχής μας, μετά την τελευταία απογραφή. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Λούτος  και οι Πρόεδροι των Συλλόγων ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την παρουσία του και το έργο του και με τη σειρά, εξέθεσαν τα προβλήματα της περιοχής τους, κυρίως όσον αφορά στο κομμάτι της οδοποιίας των ορεινών χωριών, αλλά και του φωτισμού και της καθαριότητας, ζητώντας τη συνδρομή του Δήμου.

Η συνάντηση, η οποία κύλησε σε ευχάριστο κλίμα, απέδειξε τον ουσιαστικό ρόλο της Ομοσπονδίας Συλλόγων-Συνδέσμων Τριφυλίας και των Συλλόγων της για την περιοχή της Τριφυλίας, γι’ αυτό και θα επαναληφθεί στο προσεχές μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

7 Σχόλια

  1. Για ποια έργα ενημέρωσε τα προεδρεία των συλλόγων ο Δήμαρχος; Έχει δρομολογήσει κάποιο έργο και δεν το γνωρίζουμε; Για την αγροτική οδοποιία ,την καθαριότητα και το φωτισμό για τα οποία αναφερθήκατε τι σας απάντησε; Τι έχει κάνει;

  2. Για ποια έργα μίλησε ακριβώς? Είναι κάποιου είδους αστείο? Κανένα έργο μεγάλο δεν έχει γίνει. Μόνο έργα βιτρίνας, τα οποία έχουν γίνει παρακάμπτωντας τις νόμιμες διαδικασίες (μελέτες κτλ) και στο τέλος οι εργολάβοι θα ζητήσουν δικαστικά τα διπλάσια χρήματα και η δημοτική αρχή δεν θα κάνει ανακοπή κτλ…Γνωστό το κόλπο…

    Η πλατεία των Γαργαλιάνων στα αζήτητα
    Η πλατεία των Φιλιατρών στα αζήτητα
    Ο Βιολογικός Γαργαλιάνων στα αζήτητα
    Ο αμίαντος της Κυπαρισσίας στα αζήτητα
    Το αλικοντούζι στα αζήτητα
    Οι δεξαμενές του Τέλλου Άγρα στα αζήτητα

    Ας υπάρξει και λίγη σοβαρότητα. Ο μόνο εγώ μπορώ έχει τελειώσει καιρό τώρα…Άλλος ένας χρόνος έμεινε μόνο!

    Κατά τα άλλα, συγχαρητήρια στα προεδρεία των συλλόγων για την πρωτοβουλία, αλλά δυστυχώς η δημοτική αρχή σε όλους τα ίδια λέει…”Ναι, ναι ναι…” και στο τέλος δε γίνεται τίποτα. Καροϊδεύουν τον κόσμο…

      1. Δεν είμαι κύριε Βασίλειε με τον Κατσίβελα….Ούτε αυτός έκανε έργα….Εδώ δεν παίζουμε την κολοκυθιά…Δε συγκρίνω τον παλιό με τον καινούργιο Δήμαρχο…..Κρίνω αυτό καθεαυτό το έργο της παρούσης Δημοτικής Αρχής…Δεν με ενδιαφέρει τί έκανε ο προηγούμενος….Αλλά βέβαια, για να μιγιάστηκες τόσο κύριε Βασίλειε, σημαίνει ότι θα είσαι κάποιος κηφήνας του Δημάρχου… Ενδεχομένως κάποιος απ τους ειδικούς του συμβούλους που κοσπροσκυλάνε και δεν έφεραν τις χρηματοδοτήσεις ως όφειλαν? Ξεχάσατε τις φανφάρες του Δημάρχου για τους συμβούλους τους που θα κυνηγάνε τα προγράμματα??? Το είδαμε!! Τρία χρόνια μετά, μηδέν εις το πηλίκον..΄.

      2. Αυτό πάντως που καποιοι ζυγίζετε την ανικανότητα των πρώην με τον νυν να το κοιτάξετε, οι πρώην κρίθηκαν και γι αυτό ειναι πρώην, σήμερα κρίνετε ο νυν δήμαρχος από την πρώτη μέρα που ορκίζετε μέχρι την τελευταία που θα κλείσει πίσω του την πόρτα του δημαρχείου φεύγοντας, από την άλλη αντιλαμβάνομαι ότι αυτό για κάποιους ειναι δύσκολο να το κατανοήσουν, όμως, καταλαβαίνω την ανάγκη ότι μπρος στην ανυπαρξία ουσιαστικών έργων της παρούσας δημοτικής αρχής πρεπει με κάποιο τρόπο οι δικοί του άνθρωποι να υπερασπιστούν τη δημαρχία του κου Λεβεντάκη.

  3. Μόνο ως προεκλογική κίνηση μπορούμε να δούμε αυτή τη συνεύρεση και τίποτε άλλο.
    Δικαίωμά του είναι του Λεβεντάκη ως δήμαρχος να κάνει ότι θέλει με τους συλλόγους , για να τους πιάσει στο δόκανο των εκλογών.

    Αν δεν το καταλαβαίνουν οι ίδιοι ότι παίζουν το ρόλο του κολαούζου κανένα πρόβλημα.
    Οι πολίτες όμως της Τριφυλίας δεν τρώνε πλέον κουτόχορτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button