Τοπικά Νέα

Συνδέσμος Ύδρευσης «Καπετάν Τέλος Άγρας»: Ακυρώθηκε -και επίσημα- η διαγωνιστική διαδικασία προμήθειας δεξαμενών

Με διαφορετικούς όρους διακήρυξης η διαγωνιστική διαδικασία

Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Ύδρευσης «Καπεταν Τέλος Άγρας» ακυρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία προμήθειας δεξαμενών ύδρευσης για την κάλυψη αναγκών του Συνδέσμου.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά την έκδοση και κοινοποίηση της απόφαση της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών, επί προσφυγής που είχε γίνει κατά κατά των όρων 2.2.6 (τεχνική και επαγγελματική ικανότητα), 2.2.9.2 Β4 (Αποδεικτικά μέσα) και άρθρου 11 του Παραρτήματος Ι της Διακήρυξης.

Ειδικότερα, η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε την ακύρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας στο ΕΣΗΔΗΣ, σύμφωνα με την υπ. Αρ 90/2021 Απόφαση της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ)/7ου Κλιμακίου. Την εκ νέου ανοικτή διαδικασία για τη σύναψη ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή, σύμφωνα με το Ν.4412/2016 για την ανωτέρω προμήθεια, με διαφορετικούς όρους διακήρυξης.

Σχετικά Άρθρα

8 Σχόλια

  1. Συγγνώμη ποιός θα ζητήσει για αυτήν την διάτρητη διακήρυξη; Ας καταλάβουν επιτέλους ότι τέτοια τερτίπια δεν έχουν πέραση.

  2. Ρε παιδιά αλήθεια τώρα.Τι ακριβώς κάνετε εκεί πέρα;; Δεν βαρεθηκατε;;Αυτές οι δουλειές είναι για υπεύθυνους ανθρώπους.

  3. Πρόεδρε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την εξέλιξη αυτή . Ρωτάς; Διαβάζεις πριν υπογράψεις;. Δεν ενσωματώθηκαν τυχαία αυτοί οι όροι στη διακήρυξη. Αποκλείεις αυτόν που έχει κατασκευάσει δεξαμενές 1.000κμ. και θέτεις ως όρο συμμετοχής την κατασκευή τριών 500κμ. δεξαμενών ; Η διακήρυξη όριζε για τη συμμετοχή έναν συγκεκριμένο τύπο μεμβράνης αποκλείοντας άλλους τύπους ισάξιους ή και ανώτερους ποιοτικά; Άκυρη στο σύνολό της η διακήρυξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button