Δήμος Οιχαλίας

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Οργανο (ΣΤΟ) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Οιχαλίας

Ο σχεδιασμός και οι δράσεις πολιτικής προστασίας, για τη λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας ενόψει της χειμερινής περιόδου 2019-2020 (πλημμύρες – χιονοπτώσεις), καταγράφηκαν χθες στο Συντονιστικό Τοπικό Οργανο (ΣΤΟ) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Οιχαλίας.

Τη συνεδρίαση προλόγισε η δήμαρχος Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, η οποία επεσήμανε ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι η πρόληψη τυχόν πλημμυρικών φαινομένων, καθώς και η ανάγκη να υπάρχει διαρκής συνεργασία και συντονισμός των εμπλεκόμενων φορέων για την καλύτερη αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν: Ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Σταθάς, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας κ. Τζαβάρας, ο διοικητής του Α.Τ. Οιχαλίας κ. Αντωνόπουλος, ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μελιγαλά κ. Μπουντακόπουλος, ο προϊστάμενος του Δασονομείου Μελιγαλά κ. Τζιάννος, οι αντιδήμαρχοι, ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα πολιτικής προστασίας, πρόεδροι και εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του δήμου.

Στη συνεδρίαση του ΣΤΟ καταγράφηκαν όλες οι ανάγκες, και οι συμμετέχοντες δήλωσαν την ετοιμότητά τους για την αντιμετώπιση των προβλημάτω

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button