Τοπικά Νέα

Συνεδριάζει αύριο εκτάκτως το Δ.Σ. Τριφυλίας

Αύριο Τετάρτη 20 Νοεμβρίου και ώρα 18.00 συνεδριάζει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας με 3 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Αναλυτικά, η πρόσκληση αναφέρει τα εξής:

Σας καλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, οδός Δημαρχείου 2 – Κυπαρισσία, την 20 η του μηνός Νοεμβρίου, του έτους 2019, ημέρα  Τετάρτη και ώρα 18:00΄μ.μ., για ΕΚΤΑΚΤΗ   συνεδρίαση και λήψη αποφάσεων, στο πιο κάτω θέμα:

 

1.- Έγκριση έκτακτης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας την 20-11-2019.

2.–Έγκριση Τροποποίησης της συστατικής πράξης  της ΔΕΥΑ Τριφυλίας.

3.-Τροποποίηση Προυπολογισμού Δήμου Τριφυλίας,οικ. έτους 2019 (Έγκρ. Αποφάσεων

    Οικ. Επιτροπής)

 

Το έκτακτο της συνεδρίασης δικαιολογείται ως κάτωθι:

  1. Πρέπει άμεσα να ληφθεί απόφαση τροποποίησης της συστατικής πράξης  της ΔΕΥΑΤ ως προς τον αριθμό των μελών του ΔΣ κατ εφαρμογή του Ν.4623/2019-4625/2019 Αριθ. Εγκυκλίου 102/2019 όπως ισχύουν για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της ΔΕΥΑ Τριφυλίας
  2. Για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και εν όψη των εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων χρειάζεται ενίσχυση του ΚΑ εξόδων «Προμήθεια εορταστικού διακόσμου» προκειμένου να συνταχθεί Μελέτη-να εγκριθεί η δαπάνη από την Οικον. Επιτροπή- να ψηφιστεί η διάθεση της πίστωσης και να γίνει η ανάθεση της προμήθειας έγκαιρα, έως τις αρχές Δεκεμβρίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button