Τοπικά Νέα

Συνεδριάζει την ερχόμενη εβδομάδα η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας

Με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη 8 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Αναλυτικά, τα θέματα προς συζήτηση είναι τα εξής:

  • Έκδοση εντάλματος προπληρωμής, για κάλυψη αναγκών αλληλογραφίας του Δήμου Τριφυλίας, καθώς και ορισμός υπολόγου
  • Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της ανάθεσης των εργασιών συντήρησης δημοτικού φωτισμού στις Δ.Ε. Αετού & Αυλώνος
  • Έγκριση των Πρακτικών που αφορούν την αποσφράγιση των ηλεκτρονικών (υπο)φακέλων «Δικαιολογητικά Συμμετοχής – Τεχνική Προσφορά» και «Οικονομική Προσφορά» του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Προμήθεια Υγρών Καυσίμων & Λιπαντικών του Δήμου Τριφυλίας και των Νομικών Προσώπων, έτους 2020-2021, ΔΕ Φιλιατρών»
  • Έγκριση των Πρακτικών που αφορούν την αποσφράγιση των ηλεκτρονικών (υπο)φακέλων «Δικαιολογητικά Συμμετοχής – Τεχνική Προσφορά» και «Οικονομική Προσφορά» του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Προμήθεια Υγρών Καυσίμων & Λιπαντικών του Δήμου Τριφυλίας και των Νομικών Προσώπων, έτους 2020-2021, ΔΕ Γαργαλιάνων»
  • Τροποποίηση προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας, οικ. έτους 2020 (εισήγηση προς το Δ.Σ.)

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button