Τοπικά Νέα

Συνεδριάζει την Πέμπτη η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας

Με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει, μέσω τηλεδιάσκεψης, η Οικονομική Επιτροπής του Δ. Τριφυλίας την Πέμπτη και ώρα 11.00π.μ., προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τα πιο κάτω θέματα :

1) Χορήγηση παράτασης του συμβατικού χρόνου παράδοσης της προμήθειας «Προμήθεια Απορριμματοφόρων, Οχημάτων και Μηχανημάτων έργου, του Δήμου Τριφυλίας» (Α.Μ. 41/2021), σύμφωνα με το άρθρο 206, παρ.4 του Ν. 4412/2016
2) Αποδοχή επιχορήγησης του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Δήμο Τριφυλίας, ύψους 120.000,00€, στα πλαίσια του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στον άξονα προτεραιότητας «H τοπική ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος» με τίτλο «Προμήθεια απορριμματοφόρων οχημάτων, μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού»
3) Αποδοχή επιχορήγησης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου προς το Δήμο Τριφυλίας, ύψους 5.000,00€, ως οικονομική ενίσχυση της πολιτιστικής δράσης του.
4) Τροποποίηση προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας, οικ. έτους 2022 (εισήγηση προς το Δ.Σ.)
5) Έκδοση εντάλματος προπληρωμής, για κάλυψη αναγκών αλληλογραφίας του Δήμου Τριφυλίας, καθώς και ορισμός υπολόγου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button