Αστυνομικά

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στο Πεταλίδι

Συνελήφθησαν, σε δύο (2) ξεχωριστές περιπτώσεις, σήμερα (11.1.2019) το πρωί, στο Πεταλίδι Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 60 και 65 ετών αντίστοιχα, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, σήμερα (11.1.2019) το πρωί, στο Πεταλίδι Μεσσηνίας, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στις οικίες των ανωτέρω, όπου στην οικία του 60χρονου βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -10,8- γραμμαρίων, ενώ στην οικία του 65χρονου βρήκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -92,5- γραμμαρίων, που επίσης κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button