Αθλητικά

Συνελήφθη πρώην παίκτης του Ολυμπιακού για απάτη

Το ελληνικό φίλαθλο κοινό σίγουρα τον θυμάται από το πέρασμα του στη χώρα και μάλιστα διπλό, από τον Ολυμπιακό για μια σεζόν και από τον ΟΦΗ για… μισή, αρκετά χρόνια αργότερα. Ο λόγος για τον Λιονέλ Νούνιες.

Ο άλλοτε άσος των «ερυθρόλευκων» συνελήφθη με την κατηγορία περί απάτης, που αφορούσε αγοραπωλησία αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής, ο ίδιος δηλώνει αθώος και τονίζει πως όταν αγόρασε το όχημα, το οποίο στη συνέχεια πούλησε, δεν γνώριζε πως τα έγγραφα ήταν πλαστά. Μάλιστα, υποστήριξε ότι τη διαδικασία πώλησης είχε αναλάβει ο εκπρόσωπός του, γιατί ο ίδιος εκείνο το διάστημα αγωνιζόταν στο εξωτερικό.

Ο Νούνιες είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2007 έναντι 3 εκατ. ευρώ και αποχώρησε μετά από μόλις μία σεζόν, ενώ το 2014 επέστρεψε στα μέρη για λογαριασμό του ΟΦΗ. Επίσης, στην καριέρα του έχει παίξει -μεταξύ άλλων- σε Ιντεπεντιέντε, Αρχεντίνος Τζούνιορς και Μπούρσασπορ, ενώ αυτό το διάστημα έχει συμβόλαιο με τη Νουέβα Σικάγο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button