Αστυνομικά

Συνελήφθη 34χρονος για κλοπή κινητών στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Τα κινητά τηλέφωνα, χρήματα και μία ταυτότητα έκλεψε από δύο ελληνίδες και μία ξένη γυναίκα, τη νύχτα του Σαββάτου στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, 34χρονος κάτοικος του Αγίου Φλώρου. Ο δράστης, που προέβη στην κλοπή χωρίς να γίνει αντιληπτός, τις πρωινές ώρες που ακολούθησαν ελέγχθηκε τυχαία από αστυνομικούς που επόπτευαν την κίνηση στο δρόμο και τον προσήγαγαν διότι δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στην κατοχή του τα κινητά τηλέφωνα. Εν τω μεταξύ οι παθούσες είχαν ήδη προβεί σε καταγγελία του συμβάντος στην Αστυνομία…

Σύμφωνα με το σχετικό αστυνομικό δελτίο, “συνελήφθη, χθες (11.11.2018) το πρωί, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, λίγες ώρες νωρίτερα αφαίρεσε από δύο ημεδαπές και μία αλλοδαπή κινητά τηλέφωνα, χρήματα και προσωπικό έγγραφο, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στις ιδιοκτήτριές τους”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button