Αθλητικά

Συνεχίζει με Κακαλέτρη ο Τσικλητήρας

Με τον Νίκο Κακαλέτρη στον πάγκο θα συνεχίσει ο Τσικλητήρας Πύλου στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής…

Ο 45χρονος τεχνικός είχε παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Πυλιώτικης ομάδας την περασμένη Πέμπτη (χωρίς να κάνει γνωστούς τους λόγους), όμως ύστερα από πιέσεις της διοίκησης και προσωπικά του προέδρου Τάσου Καραλή, ανακάλεσε την παραίτηση του! Μάλιστα αυτή την ώρα προπονεί τους παίκτες του Τσικλητήρα στο γήπεδο του Σουληναρίου, εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Παναρκαδικό. Να σημειωθεί πως και πέρυσι τέτοια εποχή είχε παραιτηθεί ο Νίκος Κακαλέτρης, μένοντας όμως και τότε στον πάγκο του Τσικλητήρα!

Τέλος ο Οντσβόνγκ

Επίσης παρελθόν από την ομάδα της Πύλου αποτελεί ο επιθετικός Μπόρις Οντσβόνγκ, ο οποίος πρόσφερε ελάχιστα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

 

Χαρακτηριστικό είναι πως πέτυχε μόλις ένα γκολ σε 10 αγωνιστικές κι αυτό επί του Παλληξουριακό (έκανε το 3-0 λίγο πριν το φινάλε). Στον αντίποδα σκοπός των διοικούντων είναι να πραγματοποιήσουν 2-3 μεταγραφές στη χειμερινή περίοδο, προκειμένου να δυναμώσει το ρόστερ και να παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή στην κατηγορία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button