Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Συνεχίζονται τα χριστουγεννιάτικα πολυεργαστήρια στο “Αγρόκτημα Φοίφα”

Με επιτυχία συνεχίζονται τα χριστουγεννιάτικα πολυεργαστήρια στο “Αγρόκτημα Φοίφα” από την ομάδα “Re: Think”, μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, με την δημιουργία χριστουγεννιάτικων συνθέσεων και στολιδιών από φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά για μικρούς και μεγάλους.

Ειδικότερα την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου αυτή τη φορά στο χριστουγεννιάτικο αγρόκτημά σας φέρνει κοντά στα πιο παράξενα πουλιά και ξωτικά, αλλά και διάφορες συνθέσεις και κατασκευές για να στεγαστούν: στεφάνια-φωλιές, κορμοί-δεντρόσπιτα κι ό,τι άλλο βάζει ο νους.

Χρειάζεται:
α. καλή διάθεση και φαντασία
β. παλιά χριστουγεννιάτικα στολίδια (π.χ μπάλες) που δεν τα θέλετε πια
γ. φυσικά υλικά που σας εντυπωσιάζουν ως σχήμα ή ως χρώμα
Υπενθυμίζουμε πως πάντα θα λειτουργούν και οι δύο Γωνιές των Θαυμάτων στο χτήμα, της Δανειστικής Βιβλιοθήκης και της Ανταλλαγής Ρούχων, που ευελπιστούμε να μεγαλώνουν κάθε φορά με τη συμβολή σας!

Επιπλέον την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, καράβια και καλικατζαράκια, μπάλες και διακοσμητικά αποτελούν την θεματική του τελευταίου χριστουγεννιάτικου πολυεργαστηρίου, μόλις 3 μέρες πριν τα Χριστούγεννα ξαναθυμόμαστε σύμβολα παλιά και νεοτερικά που συντρόφευαν τα Χριστούγεννά μας ως παιδιά και που ακόμα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Το κόστος συμμετοχής είναι 6 ευρώ/άτομο.

Για πληροφορίες και εγγραφές καλέστε στο 2721022505.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button