Τοπικά Νέα

Συνολικά 10 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνολικά 10 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στην Τρίπολη σήμερα Δευτέρα 30 Μαρτίου, κατά την υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής.

Ειδικότερα, οι περιπτώσεις που αναφέρθηκαν είναι, στην Αργολίδα 2, στην Αρκαδία 3, στην Κορινθία 1, στη Λακωνία 1 και στη Μεσσηνία 3 (όπου προσμετρώνται ακόμα 2 περιπτώσεις, στις οποίες -όπως διευκρινίστηκε- τα άτομα είχαν δηλώσει ως κατοικία τη Μεσσηνία, χωρίς ωστόσο να κατοικούν σε περιοχή του νομού).

Παράλληλα, συνεχίζεται σε καθημερινή βάση η προμήθεια από την Περιφέρεια και προώθηση προς τις υγειονομικές μονάδες και άλλους φορείς του δημοσίου, αναλώσιμων και υλικού για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.

Σημειώνεται, τέλος, ότι ο περιφερειάρχης σήμερα Δευτέρα μετέβη στην Αθήνα, όπου είχε επί δίωρο συναντήσεις σχετικά με θέματα του τομέα υγείας και πρόνοιας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button