Τοπικά Νέα

Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στον κόμβο -των ατυχημάτων- Λαδά στην Ε.Ο. Γαργαλιάνοι – Ρωμανός

Αρκετά τα τροχαία στην περιοχή…πρωί και βράδυ

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ε.Ο. Γαργαλιάνοι – Ρωμανός, στον κόμβο “Λαδά”. Ειδικότερα, δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου. Μάλιστα, ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Α.Τ. Πύλου.

Σημείο «καρμανιόλα»

Όσοι έχει τύχει να διασχίσουν το νέο δρόμο Σουληνάρι – Κορυφάσιο αλλά και το δρόμο Γαργαλιάνοι – Ρωμανός, θα έχουν διαπιστώσει ότι πρόκειται πραγματικά για πολύ καλούς επαρχιακούς δρόμους, που επιλύουν χρόνια προβλήματα στην περιοχή. Ωστόσο, όπως συνηθίζεται στη χώρα μας ακόμα ένα σημαντικό έργο παραδόθηκε ημιτελές, καθώς δε φρόντισαν να έχουν ολοκληρωθεί σημαντικοί κόμβοι, όπως αυτός του Ρωμανού που είναι και η είσοδος της «ναυαρχίδας» του τουρισμού στην περιοχή μας, της Costa Navarino αλλά και πολυσύχναστων παραλιών, όπως η Βοϊδοκοιλιά. Αποτέλεσμα αυτού είναι, όσοι βγουν από το νέο δρόμο και κινηθούν προς Ρωμανού τότε να πέσουν πάνω σε διασταύρωση αντί για κόμβο, που αποτελεί τον ορισμό της «καρμανιόλας».

πηγή φωτο: eleftheriaonline.gr

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι τρέχουν και τρέχουν πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!!! Σε όλο το μήκος του δρόμου!!!!!!!!!!! Περνάμε σχεδόν καθημερινά το δρόμο αυτό και τους βλέπουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button