Τοπικά Νέα

Σχολικός τουρισμός και φέτος στην Τριφυλία

Οι εκδρομές ξεκίνησαν από  τα τέλη Μαρτίου και θα συνεχιστούν μέχρι το Πάσχα

Μερίδιο από τον σχολικό τουρισμό έχει και φέτος η περιοχή της Τριφυλίας αφού πολλά σχολεία επέλεξαν την περιοχή για τις ετήσιες εκδρομές τους. Η ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς, όπως δήλωσε με την έναρξη της τουριστικής περιόδου η Γεωργία Χριστοδούλου, ιδιοκτήτρια του Apollo Reosrt Art hotel στην Κυπαρισσία, αποτελεί το γεγονός “ότι  αρκετά σχολεία από την Ιταλία επέλεξαν την περιοχή για ολιγοήμερη διαμονή κάτι που είναι ελπιδοφόρο και για τα επόμενα χρόνια με δεδομένο ότι κάθε φορά οι μαθητές με τους καθηγητές τους αναχωρούν με τις καλύτερες εντυπώσεις”.

Η ίδια δήλωσε ότι: “Είμαι ικανοποιημένη από τη συχνότητα της ζήτησης από τα διάφορα σχολεία αλλά δυστυχώς η περιοχή μας δεν έχει πολλές τετράστερες μονάδες ώστε να καλύψουν το μεγάλο ενδιαφέρον που εμφανίζεται για τη Μεσσηνία. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η δική μας περιοχή τις περισσότερες φορές προτιμάται γιατί δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή της Καλαμάτας. Ελάχιστες είναι οι φορές που στις διαφορές σχολικές προκηρύξεις δεν αναγράφεται ρητά ως επιθυμητός τόπος διαμονής η Καλαμάτα και αυτό γιατί η μεσσηνιακή πρωτεύουσα καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες των μαθητών για διασκέδαση, έχει πολύ όμορφο παραλιακό μέτωπο κάτι που δίνει την εντύπωση ανεπτυγμένης πόλης ενώ στην Τριφυλία η κατάσταση είναι μάλλον παρακμιακή”.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Η Τριφυλία παρακμιακή!!!! Τί λέτε τώρα!!! Υπάρχει καλύτερη παραλία με καφετέριες με εστιατόρια από την τριφιλιακη ακτογραμμή? Μάλλον δεν κυκλοφορείτε έξω και θα σας μαλώσω!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button