Αθλητικά

Σχολικό: Η απόφαση για το Πύλος- Φιλιατρά, ημιτελικοί στο μπάσκετ

Σε φάση διερεύνησης από την αρμόδια επιτροπή της οργανωτικής επιτροπής Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Μεσσηνίας, βρίσκεται ο ημιτελικός του σχολικού πρωταθλήματος μεταξύ ΓΕΛ Πύλου και ΓΕΛ Φιλιατρών, ο οποίος διακόπηκε την περασμένη Παρασκευή.

Η επιτροπή έχει ζητήσει ενημέρωση από όλους τους εμπλεκόμενους του συγκεκριμένου αγώνα και βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης της υπόθεσης.

Η οριστική απόφαση της Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Μεσσηνίας, θα παρθεί σε συνεδρίασή της τις προσεχείς μέρες. Πρόεδρος της επιτροπής είναι οΔ/ντής Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Μεσσηνίας, Γεώργιος Σταματόπουλος.

Ημιτελικοί μπάσκετ

Στο μεταξύ, την Τρίτη 13/3 στην Τέντα θα γίνουν στην Τέντα οι δυο ημιτελικοί του πρωταθλήματος μπάσκετ Λυκείων.

Το πρόγραμμα:

ΓΕΛ Καρδαμύλης – 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας (Τέντα, Τρίτη 13/3, 10:15)
ΓΕΛ Κυπαρισσίας – 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας (Τέντα, Τρίτη 13/3, 11:30)

Το βόλεϊ κοριτσιών

Στο πρωτάθλημα βόλεϊ κοριτσιών, το 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας επικράτησε 2-0 σετ του Μουσικού Σχολείου και πήρε το 2ο εισιτήριο για την 4άδα (έχει προκριθεί και το ΓΕΛ Κυπαρισσίας).

Στο δεύτερο ματς που έγινε την Δευτέρα στην Παραλία, το ΓΕΛ Καρδαμύλης νίκησε επίσης 2-0 σετ το ΓΕΛ Πεταλιδίου και πέρασε στην 8άδα. Την Τετάρτη (14/3, 10:30) θα παίξει στον προημιτελικό με το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button