Τοπικά Νέα

Σύγκρουση Ι.Χ. με αγριογούρουνο στην Ε.Ο Φιλιατρών – Κυπαρισσίας

Άγιο είχε το βράδυ της Πέμπτης οδηγός αυτοκινήτου που κατευθυνόταν από τα Φιλιατρά προς την Κυπαρισσία, μετά από σφοδρή σύγκρουση με αγριογούρουνο.

Ο οδηγός, σύμφωνα με πληροφορίες του filiatranet, δεν κατάφερε να αποφύγει το άγριο ζώο 150 κιλών που εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά του, στο ύψος του Εξοχικού. Ευτυχώς ωστόσο κατάφερε να συγκρατήσει το όχημά του στο οδόστρωμα, χωρίς να εκτραπεί και να ανατραπεί.

Το άγριο ζώο σκοτώθηκε, ενώ το αυτοκίνητο υπέστη μεγάλες ζημιές.

Το γεγονός έρχεται να θορυβήσει ιδιαίτερα τους κατοίκους, καθώς το τελευταίο διάστημα τα μεγάλα αυτά ζώα έχουν κατέβει πολύ χαμηλά, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται όλο και πιο συχνά σε δρόμους και κατοικημένες περιοχές. Θα πρέπει να επιστήσει την προσοχή των οδηγών, αλλά ταυτόχρονα να εντείνει τις πιέσεις για την λήψη μέτρων προκειμένου να μη θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα κυρίως κατά την διάρκεια των νυχτερινών ωρών ώστε να είναι προσεκτικοί κατά την οδήγηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button