Τοπικά Νέα

Σύλληψη στο αεροδρόμιο Καλαμάτας παράνομου “ταξιτζή” – Δεν είχε ούτε καν δίπλωμα οδήγησης!

Δεύτερη σύλληψη μέσα σε λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας για υποκλοπή μεταφορικού έργου, ενώ ο συγκεκριμένος οδηγός δεν είχε ούτε καν δίπλωμα οδήγησης!

Σύμφωνα με αστυνομικό δελτίο, “συνελήφθη, χθες (9.9.2019) το μεσημέρι, στον Αερολιμένα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας, 53χρονος ημεδαπός, γιατί κατηγορείται ότι παρέλαβε επιβάτες προκειμένου να τους μεταφέρει παράνομα με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.

Επιπλέον, ο 53χρονος οδηγούσε τo όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδηγήσεως, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται και ένας 47χρονος ημεδαπός”.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Υπόθεση με ουρά και παραφυάδες…
    Ο εν λόγω δεν είναι βεβαίως ταξιτζής και δεν έχει σχέση με τον κλάδο… Ο ίδιος δηλώνει “director” και “project’s administration”, κάτοικος εξωτερικού… Ο ημεδαπός αυτός με έγγραφα αλλοδαπής αποπειράθηκε με Ι.Χ. να εξυπηρετήσει “φίλο του που εξυπηρετούσε φίλους του”…. Οι οποίοι όμως “φίλοι” του (ευρωπαϊκής προέλευσης) είχαν προπληρώσει για προμίσθωση ΤΑΞΙ σε “επίσημη” ιστοσελίδα… που τους είχε ενημερώσει εγγράφως ότι θα τους παραλάβει από τον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας ΤΑΞΙ με αριθμό κυκλοφορίας Ι.Χ (ΖΖΧ-****)…. για να τους μεταφέρει στο προορισμό τους περίπου δύο ώρες μακριά….
    Το Ι.Χ. που εμφανίστηκε εντέλει ήταν με άλλο αριθμό κυκλοφορίας (ΥΤΝ-****) και μάλιστα νοικιασμένο ολοκαίνουργιο από τον Απρίλιο 2019 (με 0 χιλιόμετρα) από γνωστή εταιρεία RentCar… (…) Η οποία εδώ και τρεις περίπου μήνες το αναζητούσε στην Αθήνα ως υπεξαιρεμένο… Εντέλει μετά την σύλληψη του οδηγού και την κατάσχεση του Ι.Χ. – κατά την απόδοση του στην εταιρεία – έχει πραγματοποιήσει στο μεσοδιάστημα (Απρίλιο ως 9 Σεπτέμβρη) άνω των 38.000 χιλιομέτρων… Ο 53χρονος συλληφθείς επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι την Ελλάδα και προβαίνει σε πολύμηνες ενοικιάσεις Ι.Χ. για “προσωπική” του χρήση…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button