Πελοπόννησος

Σύσκεψη για θέματα ΕΣΠΑ υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα

Σε ευρεία σύσκεψη, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, προήδρευσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας χθες, Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου.

Αντικείμενο της εν λόγω σύσκεψης αποτέλεσε η επικείμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΕΣΠΑ, στην Αρεόπολη, στην οποία θα γίνει αναφορά τόσο στην προγραμματική περίοδο 2014 – 2020 που ολοκληρώνεται, όσο και στην νέα προγραμματική περίοδο 2021 – 2027.

Στη συνέχεια, ο Π. Νίκας μετέβη στα γραφεία της Π.Ε. Αρκαδίας, όπου προήδρευσε επίσης σε σύσκεψη, στα θέματα της οποίας περιλαμβάνονταν κατανομές πιστώσεων σε έργα πολιτισμού, αλλά και διάφορα διοικητικά ζητήματα.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου αύριο Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, θα έχει συναντήσεις εργασίας, στις 9.30 το πρωί στην Σπάρτη στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας, στις 11.30 το πρωί στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη και στις 3 το μεσημέρι στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας στην Κόρινθο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button