ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Τάσος Κατσίβελας για την ανάπλαση της Πλατείας Γαργαλιάνων: “Όταν δεν ενημερώνονται οι Γαργαλιανιώτες…”

Το τελευταίο διάστημα έχει τηρηθεί σιγή ιχθύος από όλες τις “πλευρές” σχετικά με την ανάπλαση της Πλατείας Γαργαλιάνων. Αυτό που πρέπει να θεωρείται -σχεδόν- σίγουρο είναι ότι η δημοτική αρχή Τριφυλίας θα προχωρήσει στην ανάπλαση της πλατείας. Αυτό που δεν είδαμε είναι την αντιπρόταση που είχε προτείνει ο δήμαρχος Τριφυλίας σε όσους διαφωνούσαν στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας τον περασμένο Μάρτη για το θέμα αυτό. Να θυμίσουμε ότι κ. Λεβεντάκης είχε προτείνει τότε σε όσους διαφωνούσαν να παρουσιάσουν τη δική τους πρόταση – μελέτη, σε διαφορετική περίπτωση η πρόταση στο Πράσινο Ταμείο θα αφορά την αρχική μελέτη με κάποιες τροποποιήσεις που θα φτάνουν το 25 – 30%.

Σε σχόλιό του ο Πολιτικός Μηχανικός από τους Γαργαλιάνους Τάσος Κατσίβελας ενημερώνει ότι, στις 14 Απριλίου 2021, στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Μνημείων Πελοποννήσου, ανάμεσα στα θέματα προς συζήτηση ήταν η ” Έγκριση ή μη αρχιτεκτονικής μελέτης: “ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ”, στην Τ. Κ. Γαργαλιάνων του Δήμου Τριφυλίας, Π. Ε. Μεσσηνίας”. Ο κ. Κατσίβελας στη συνέχεια σημειώνει τα εξής:

Όταν όλα γίνονται εν κρυπτώ….

Όταν δεν ενημερώνονται οι Γαργαλιανιώτες….

Όταν οι εμμονές και οι τάσεις επίδειξης έργου, γίνονται προτεραιότητες ερήμην των ενδιαφερομένων….

Όταν οι αδιαφορία μας περισσεύει….

Τότε είμαστε Άξιοι της μοίρας μας!.

Τότε περιμένουμε τέσσερα χρόνια να ξαναδιαλέξουμε τον λάθος Δήμαρχο!.

Ενημέρωση τώρα!.

Αντίδραση τώρα!.

 

Κατσίβελας Τάσος

 

 

 

Άραγε τι αποφάσισε το εν λόγω συμβούλιο;

Άραγε ποια μελέτη προσκόμισε η Δημοτική αρχή;

Πρόσκληση -Τετάρτη 14-4-2021, ώρα 09:30

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Για τον βιολογικό που μας έχει φάει η βρώμα κουβέντα.
    Για την αλλαγή του αγωγού νερού από το Αλικοντούζι που πίνουμε εμφιαλωμένο, γιατί δεν εμπιστευόμαστε το νερό λόγω του αμιαντοαγωγού και το καλοκαίρι υποφέρουμε κουβέντα
    Για τις νταλίκες και τα άλλα μεγάλα οχήματα που περνάνε από την πλατεία και ρυπαίνουν κουβέντα
    Για την πλατεία που όλοι θέλουμε να μην αλλάξει ο χαρακτήρας της έχουν φαγωθεί και δεν λογαριάζουν κανέναν
    Να δούμε τι θα κάνουν

  2. Έτσι είναι. Αντί να πείτε κι ευχαριστώ που θέλει να φτιάξει εσείς διαμαρτυρεστε. Τόσα χρόνια που δεν φτιάχναμε τίποτα δεν βγάζατε άχνα. Τώρα θυμηθήκατε νερά δρόμους κλπ. Κι αν ξεκινήσουν και κάποιο άλλο έργο πάλι θα γκρινιάζεετε. ΊΔΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ.

  3. Τα έργα ανάπλασης έπονται από τα έργα υποδομής, πχ το βιολογικό καθαρισμό, τους υπονόμους, την αποκομιδή σκουπιδιών, την ανακύκλωση, τα πεζοδρόμια, τους δρόμους με τις λακούβες…και το επόμενο στάδιο είναι τα έργα εξωραϊσμου της πόλης! Αλλιώς οι δημότες έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button