Δήμος ΚαλαμάταςΠολιτική

Τέλος στην συνεργασία Βασιλόπουλου – Οικονομάκου στο Δήμο Καλαμάτας

Πρώτη με πολλά νέα, εξελίξεις και ένταση στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, καθώς η επικεφαλής της παράταξης της μειοψηφίας «Καλαμάτα ξεκινάμε», Μαρία Οικονομάκου ήρε την απόφαση στήριξής της στον δήμαρχο, Θανάση Βασιλόπουλο.

Η κα Οικονομάκου, η οποία εκπροσωπείτο στη Δημοτική Αρχή μετά τον ορισμό του Παύλου Κλάδη από τον συνδυασμό της, ως αντιδήμαρχο, φέρεται να «ζήτησε» στο πλαίσιο της κατανομής θέσεων ευθύνης στην συνεργασία της με τον κ. Βασιλόπουλο την Προεδρία της Κοινωφελούς Επιχείρηση «ΦΑΡΙΣ», της οποίας σύμφωνα με πληροφορίες, ήθελε τον… απόλυτο έλεγχο.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος δεν έκανε δεκτή την «απαίτηση» της Μαρίας Οικονομάκου και έτσι αυτή – αν και επίσημα στο Δ.Σ. δεν έχει προς ώρας αναφέρει κάτι – αποφάσισε να διαχωρίσει τη θέση της και να «σπάσει» τη συνεργασία της με το δήμαρχο, την οποία είχε ανακοινώσει από τη δεύτερη κιόλας Κυριακή των εκλογών, όπως και η Ελένη Αλειφέρη.

Προφανώς, οι προσωπικές… φιλοδοξίες έχουν μεγαλύτερη σημασία από την ουσία της διοίκησης, με τον (από)ηχο της απλής αναλογικής, περισσότερο έντονο απ΄όσο πίστευαν μερικοί, να προκαλεί τους πρώτους τριγμούς.

best-tv.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button