Viral

Ταξιδιώτης του χρόνου από το 2027 ισχυρίζεται ότι είναι ο τελευταίος άνθρωπος στη Γη

Φαίνεται ότι την σημερινή εποχή έχει πέραση να δηλώνει κάποιος «Ταξιδιώτης του Χρόνου». Πριν από λίγες μέρες είχε επικρατήσει πανικός στο TikTok όταν ένας ταξιδιώτης είχε αναφέρει τρεις ημερομηνίες με γεγονότα που θα συνέβαιναν μέσα στον Σεπτέμβριο.

Αυτή τη φορά εμφανίστηκε ένας άλλος, ο οποίος μοιράστηκε βίντεο στο TikTok, με το οποίο ισχυρίζεται ότι αποδεικνύει πως «είναι ο τελευταίος άνθρωπος στη Γη».

Ο TikToker με το όνομα Javier (@unicosobreviviente) ισχυρίζεται ότι το παρακάτω βίντεο είναι από το έτος 2027 και έχει γυριστεί σε ερημικούς δρόμους της Ισπανίας. Στο βίντεο το οποίο βγάζει ο ίδιος, περπατάει σε άδειους δρόμους και δίπλα σε μια ερημική παιδική χαρά.

Ο Javier μοιράστηκε το βίντεο με τους πάνω από 6 εκατομμύρια ακόλουθούς του στο TikTok και στη λεζάντα αναφέρει: «Ημέρα 219η που είμαι μόνος στον κόσμο». Ωστόσο, οι ακόλουθοί του δεν έδειξαν να πείθονται με το συγκεκριμένο βίντεο και πολλοί ήταν αυτοί που άρχισαν το… γλέντι.

Άδειος δρόμος

«Εντάξει αν είσαι πραγματικά στο 2027, μπορείς να πας και σπάσεις το ATM. Ξέρω ότι δεν θα δεις το σχόλιό μου», έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Πήγαινε σε ένα νεκροταφείο και βρες τους νεότερους τάφους με τις ημερομηνίες».

Ένας άλλος χρήστης διέψευσε τους ισχυρισμούς του εντοπίζοντας ένα πουλί να πετάει κοντά στην παιδική χαρά. «Υπάρχει ένα πουλί στο πάρκο δίπλα στην παιδική χαρά», του έγραψε.

Παιδική χαρά

Ο συγκεκριμένος TikToker, τον περασμένο Μάιο επισκέφτηκε ένα άδειο McDonlald’s και ανέβασε ένα αντίστοιχο βίντεο για να πείσει τους χρήστες για όσα ισχυρίζεται. Και τότε πάντως, δεν φάνηκε να τους πείθει ότι έρχεται από το 2027…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button