Πολιτική

Τατούλης: Τίποτα δεν μπορεί να ταράξει την ηρεμία του κ. Νίκα και των συνεργατών του στον «μαγικό κόσμο» τους

Στον «κόσμο» της Περιφερειακής Αρχής του κ.Νίκα όλα βαίνουν καλώς για την Πελοπόννησο! Αν παρακολουθήσει κανείς τις εξαγγελίες, τις ανακοινώσεις και τις επισκέψεις του κ.Περιφερειάρχη στα Υπουργεία θα αντιληφθεί πλήρως ότι δεν έχει καμία απολύτως αίσθηση της πραγματικότητας.

Στο παράλληλο σύμπαν που ζει ο κ.Περιφερειάρχης, στην Πελοπόννησο εκτελούνται μεγάλα έργα, κατασκευάζονται υδατοδρόμια, αξιοποιούνται σιδηροδρομικές γραμμές και μετατρέπονται σε θεματικά πάρκα, επαναλειτουργεί ο σιδηρόδρομος στη γραμμή Κορίνθου-Ναυπλίου και σε λίγο το τρένο θα φθάσει στην Καλαμάτα, κατασκευάζονται νοσοκομεία, αγοράζονται κτήρια για νέα Διοικητήρια κτλ.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση σε ό,τι αφορά την κατασκευή νέου Νοσοκομείου στην Αργολίδα, ο κ.Νίκας σε συνεχιζόμενες δημόσιες δηλώσεις και τοποθετήσεις του, τόσο στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου όσο και στα ΜΜΕ, ανακοινώνει συνεχώς ότι θα κατασκευαστεί ένα νέο Νοσοκομείο στην Αργολίδα.

Φθάνει στο σημείο μάλιστα το Δεκέμβριο του 2020 ενώπιον του τότε Υφυπουργού Υγείας κ.Βασίλη Κοντοζαμάνη να δηλώνει ότι θα διαθέσει 50.000.000€ για την κατασκευή του Νοσοκομείου στην Αργολίδα, προβλέποντας ότι τα υπόλοιπα ποσά που θα απαιτηθούν θα τα διαθέσει το κράτος!

Ακολουθούν διάφορες δηλώσεις και επισκέψεις του σε διαφορετικά Υπουργεία με αποκορύφωμα την επίσκεψη του στον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ.Θεόδωρο Σκυλακάκη τον Ιανουάριο του 2022, ζητώντας τη χρηματοδότηση της κατασκευής νέου Νοσοκομείου στην Αργολίδα από το Ταμείο Ανάκαμψης. Και ενώ ο αρμόδιος αναπληρωτής Υπουργός κατηγορηματικά του ανακοινώνει ότι παρόμοια έργα δεν χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης, ο κ.Νίκας συνεχίζει ακάθεκτα το «παραμύθι» του, λέγοντας ότι το έργο θα το χρηματοδοτήσει το Υπουργείο Υγείας!

Φυσικά κανένας Υπουργός, Υφυπουργός ή άλλος Κυβερνητικός παράγοντας δεν έχει πάρει στα σοβαρά τις δηλώσεις του κ.Νίκα για τη δημιουργία νέου Νοσοκομείου στην Αργολίδα.

Ας προσγειωθούμε τώρα στην πραγματικότητα…

Η απάντηση που έδωσε η  αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας  κα.Μίνα Γκάγκα σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Αργολίδας κ.Ανδρέα Πουλά στη Βουλή πριν λίγες ημέρες, αποδεικνύει την εικονική πραγματικότητα του κ.Νίκα. Η αρμόδια Υπουργός απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο κατασκευής νέου Νοσοκομείου στην Αργολίδα, επισημαίνοντας μάλιστα ότι οι δύο Νοσηλευτικές Μονάδες Άργους και Ναυπλίου μπορούν να λειτουργούν συμπληρωματικά.

Πλέον αντιλαμβανόμαστε… ότι τίποτα δεν μπορεί να ταράξει την ηρεμία και τη ραστώνη του κ.Νίκα και των συνεργατών του στο «μαγικό κόσμο» τους, δημιουργώντας ένα δικό τους «virtual reality», λέγοντας συνεχώς ψέματα, ξεπερνώντας κάθε όριο λαϊκισμού και εμπαιγμού απέναντι στους Πελοποννήσιους πολίτες.

Δελτίο Τύπου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button