Πολιτική

Τα έργα είναι των πολιτών και κανενός αυτοδιοικητικού προσώπου

Δελτίο Τύπου

 

Τα έργα είναι των πολιτών και κανενός αυτοδιοικητικού  προσώπου.

 

Με αυτήν την παραδοχή και μετά από όσα στρεβλά ακούγονται τελευταία περί «χρησιμότητας’ ή μη  των έργων, ενημερώνουμε τους πολίτες πως όλα τα έργα που έχουν δρομολογηθεί και νόμιμα υλοποιούνται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου/ Π.Ε.Μεσσηνίας, έχουν ως στόχο μόνο, την εξυπηρέτηση των τοπικών κοινωνιών, τη βελτίωση των δημοσίων υποδομών, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας , της εξωστρέφειας, της διατήρησης  των ηθών , εθίμων και της παράδοσης του τόπου, πάντα σε αγαστή συνεργασία με την αυτοδιοίκηση Α΄βαθμού και λοιπούς φορείς της Πολιτείας και της κοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό και με γνώμονα τα παραπάνω χαρακτηριστικά  ολοκληρώνονται χρήσιμα έργα  σε όλη την Πελοπόννησο και στη Μεσσηνία.

Ευτυχώς η πρωτοφανής, συνεχής και εναγώνια  προσπάθεια απαξίωσης του έργου αιρετών και Υπηρεσιών που έχουν αποδεδειγμένα δείξει πως έχουν και την εμπειρία και τις γνώσεις και την καλή προαίρεση, πέφτει φυσικά στο κενό και εκθέτει όσους δεν έχουν κατανοήσει το σπουδαίο ρόλο της αυτοδιοίκησης, που έχει κυρίαρχη αποστολή τη συναίνεση, τη συνεργασία, τη δημιουργία και όχι το διχασμό.

Πολλά είναι τα έργα σε τοπικό επίπεδο που παραδίδονται στους πολίτες και για όλα , θα τους ενημερώσουμε λεπτομερώς.

 

 

 

 

 

Εκ του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button