Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Τα Ανυπότακτα Φιλιατρά για τη Δημοτική Αρχή: “Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΩΣ ΚΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΩΣ ΚΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ

 

“Τι ωραία είναι η εποχή που ζούμε!

Ποιος είναι τόσο ηλίθιος

που να μην βλέπει την ολοφάνερη απάτη,

αλλά και ποιος είναι τόσο τολμηρός

που να μην εθελοτυφλεί;

Άσχημος είναι αυτός ο κόσμος κι όλοι θα χαθούμε

άμα σωπαίνουμε στις αισχρότητες που ακούμε”  (Ουίλλιαμ Σαίξπηρ)

 

Λαϊκά γνωμικά – συμπυκνωμένη σοφία. Μια εν δυνάμει αφετηρία λύσης προβλημάτων: “Να σε κάψω Γιάννη, να σ΄ αλείψω λάδι”.

Ενώ μας έκαψαν, καταστρέφοντας το ΕΣΥ σε κάθε επίπεδο, οδήγησαν την πατρίδα σε μνημόνια, σε ανθρωπιστική κρίση, καθώς και σε χιλιάδες αυτοκτονίες. Τώρα στα ξαφνικά όλοι αυτοί χωρίς ντροπή για τα πεπραγμένα τους, άρχισαν να σέβονται την ανθρώπινη ζωή και να θέλουν να μας προστατεύσουν!!!

Εκπέμποντας “μηνύματα προστασίας” των ζωών μας από εδάφους και από αέρος, με την προτροπή – διαταγή του εγκλεισμού στα σπίτια μας. Σ΄ αυτό το επίπεδο κινήθηκε κι ο Δήμαρχος της Καλλικρατικής Τριφυλίας.

Δεν θα περιμέναμε κάτι το διαφορετικό από τη συγκεκριμένη δημοτική αρχή. Κινήσεις και πρακτικές βιτρίνας, χωρίς κανένα ουσιαστικό περιεχόμενο. Πέρα απ΄ τις πρακτικές της βιτρίνας και των εντυπώσεων κύριοι/ες της σημερινής δημοτικής αρχής, προχωρήστε σε πράξεις ουσίας:

  1. καθαρίστε το δίκτυο ομβρίων υδάτων στην πόλη των Φιλιατρών. Οι αναθυμιάνσεις του μας πνίγουν και είναι πραγματική εστία μόλυνσης.
  2. Πλύντε κι απολυμάνετε τους κάδους απορριμμάτων. Οι καιροί και η υγεία των συνανθρώπων μας, το απαιτούν.
  3. Καθαρίστε την πόλη όπως και τα περίχωρά της από τους ανεξέλεγκτους σκουπιδότοπους, για την ανοχή όπως και για τη δημιουργία τους έχετε καθοριστική ευθύνη.
  4. Το νερό είναι βασικότατος υγειονομικός παράγοντας και ταυτόχρονα κοινωνικό αγαθό. Δώστε δωρεάν νερό στους συμπολίτες μας που διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχιας.
  5. Ελέγξτε τα δίκτυα ύδρευσης. Σταματήστε τις διαρροές σε αυτά και ταυτόχρονα σταματήστε να ανέχεσθε τη συνεχιζόμενη κατασπατάληση των υδάτινων πόρων από ιδιώτες.
  6. Σας προτρέπουμε να δώσετε μια πραγματική μάχη για ένα ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, ικανό να παρέχει τις πρέπουσες και ποιοτικές υπηρεσίες στους πολίτες των Φιλιατρών και σε όσους ζουν σε αυτή την χώρα.

Ο ιός COVID-19 υφίσταται, είναι μια κατάσταση υπερμεγενθυμένη και ο στόχος όλων αυτών που τώρα κόπτονται για την προστασία των ζωών μας μέσω αστυνομικών μέτρων “μείνε σπίτι” για να πεθάνεις στο σπίτι, είναι η δημιουργία ενός εργασιακού μεσαίωνα, ο περιορισμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η καταστροφή της κάθε συλλογικότητας και ταυτόχρονα η δημιουργία ενός ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΥ ΣΤΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

 

“Συλλογάται καλά, όποιος συλλογάται ελεύθερα” (Ρήγας Φεραίος)

 

Συλλογάται ελεύθερα, όποιος δεν φοβάται και δεν υπηρετεί σκοπιμότητες.

 

Συμπολίτισσες/ες, ο Καλλικρατικός θεσμός δεν δουλεύει!

Επαναφορά στο αυτοδιοίκητο: ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ!

 

Φιλιατρά, 5 Απρίλη 2020.

Για τα

                                                                    ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

                                                                      Βασίλης Σπυρόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. κόψτε τα ναρκωτικά εσείς εκεί στα ανυποτακτα Φιλιατρά αν είσασταν άξιοι εμπιστοσύνης θα σας παίρνανε στα σοβαρά τώρα απλά όλοι γελάμε γιατί δυστυχώς για εσάς βλέπουμε πια είναι η αλήθεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button