Τεχνολογία

Τα ηχεία των 668.000 ευρώ

Όπως ακριβώς και με τα supercars, οι δημιουργοί των καλύτερων ηχείων του κόσμου προσπαθούν διαρκώς να αναπτύξουν νέες τεχνικές και υλικά, πιέζοντας την τεχνολογία στα όριά της.

Ένα φαινόμενο που φαίνεται ίσως καλύτερα από οπουδήποτε αλλού στη νέα δουλειά της εξωφρενικά ακριβής καλιφορνέζικης εταιρίας ήχου Magico.

Η Magico παρουσίασε τη νέα της «ναυαρχίδα» στην επικράτεια των ηχείων, τα M9. Η Magico έχει αναπτύξει τη δική της και πατενταρισμένη τεχνολογία στον ήχο, εδώ όμως παρουσιάζει τα πρώτα ηχεία του κόσμου με ανθρακόνημα μέσα και έξω, αλλά και γραφένιο.

Όλα τα υλικά είναι ανώτερης ποιότητας, όπως το αλουμίνιο 6061 T6, που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική.

Όσο για τις διαστάσεις τους, είναι θηριώδη, αγγίζοντας τα 2 μέτρα ύψος. Αλλά και το βάρος τους είναι τεράστιο, 454 κιλά το ένα, παρά τη χρήση πανάλαφρων υλικών.

Όπως μας λένε οι ειδικοί ήχου που τα έχουν δοκιμάσει, είναι ομόφωνα από τα καλύτερα ηχεία που έφτιαξε ποτέ ο άνθρωπος, τόσο σε όρους ποιότητας ήχου, όσο και κατασκευής. Αλλά και αισθητικής φυσικά.

Αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο τελευταίο τρίμηνο του 2020 και η τιμή του ζεύγους αποκρυσταλλώθηκε στο αστρονομικό ποσό των 750.000 δολαρίων (668.000 ευρώ)…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button