Lifestyle

Τα… νούμερα του Κορωνοϊού

Σκληρή κριτική ασκεί η Γιώτα Δημητρακοπούλου μέσω της ιστοσελίδας enimerosi24.gr με αφορμή ένα βίντεο που δημοσίευσαν στο Instagram ο Σάκης Τανιμανίδης και η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα.

“Νταξ enough πια! Πόση σαχλαμάρα πρέπει να ανεχτούμε από το ζεύγος Τανιμανίδη – Μπόμπα; Στους πόσους τόνους ματαιοδοξίας καίγεται ολοκληρωτικά ο εγκέφαλος; Πόσο στη ναρκισσιστική κοσμάρα τους κατοικούν οι άνθρωποι!

Αλήθεια τώρα, στα σοβαρά now δεν έχουν πάρει χαμπάρι από την κρισιμότητα της κατάστασης, από τις τραγικές στιγμές που ζούμε ως country και παγκοσμίως… Το nothing δεν έχουν χαμπαριάσει; Και βγάζουν βίντεο ανάλαφρης ανοησίας έχοντας ανακοινώσει ότι έχουν διαγνωστεί με κορωνοϊό;

Για να δείξουν τι; Ότι το να αρρωστήσεις είναι in και ουάου; Χαλαρά, ομορφιά, καμιά σκοτούρα, διασκεδάζεις; Πάνε καλά;

Έχουν αντιληφθεί ότι ο κόσμος εκεί έξω δεινοπαθεί, πεθαίνει, είναι τρομοκρατημένος, καλείται να ζήσει σε πρωτόγνωρες και πολύ δύσκολες συνθήκες και αυτών το μέλημα είναι να πλασάρουν την αυταρέσκεια τους; Έχουν κάνει understood ότι ο κορωνοϊός δεν είναι μια απλή γριπούλα για να μας φλομώνουν με την πλακίτσα τους;

Ότι μετράμε σαν χώρα today ενα σωρό νεκρούς και ότι όσοι νοσούν από τον φονικό ιό περνούν απίστευτα δύσκολα με μαρτυρίες για ασφυξίες, για «καρφιά» στους πνεύμονες και ένα κάρο άλλα ανατριχιαστικά; Μαζευτείτε επιτέλους λίγος σεβασμός στις… χολιγουντιανές στιγμές που ζούμε! Για να μιλήσουμε λίγο με γκλαμουράτους όρους μπας και συνεννοηθούμε…” έγραψε.

Πηγή: enimerosi24.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button