Αθλητικά

Τα «σπάει» ο Γιάννης: Ξανά MVP του NBA (Photo)

Μπορεί οι Bucks να μην τα καταφέρνουν και τόσο καλά, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραμένει στην κορυφή του ΝΒΑ.
Όπως αποκάλυψε ο Adrian Wojnarowski, ο ηγέτης της ομάδας του Μιλγουόκι θα είναι ο MVP και της φετινής σεζόν στον «μαγικό κόσμο», κατακτώντας για δεύτερη σερί χρονιά το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη.
Η σχετική ανακοίνωση της λίγκας αναμένεται να δημοσιοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής.
Ήδη, από τη σεζόν 2019/20, ο «Greek Freak» έχει τον τίτλο του κορυφαίου αμυντικού του ΝΒΑ, ενώ φυσικά συμπεριλήφθηκε και στην καλύτερη πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.
Έτσι, ο Έλληνας φόργουορντ γίνεται μόλις ο τέταρτος μη Αμερικανός παίκτης που αναδεικνύεται MVP, μετά τους Χακίμ Ολάζουον (1994), Στιβ Νας (2005, 2006) και Ντιρκ Νοβίτσκι (2007).
Επίσης, έγινε και μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που την ίδια σεζόν αναδεικνύεται MVP και κορυφαίος αμυντικός μετά τους Μάικλ Τζόρνταν (1987/88) και Χακίμ Ολάζουον (1993/94).
Αναφορικά με τους αριθμούς του ηγέτη των «ελαφιών» στη φετινή κανονική περίοδο, είχε κατά μέσο όρο 29,5 πόντους, 13,6 ριμπάουντ, 5,6 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα.
Πληροφορίες: sport-fm.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button