Lifestyle

Τα 4 ζώδια που θα περάσουν τέλεια τις γιορτές


Φέτος τα Χριστούγεννα τέσσερα είναι τα ζώδια που θα περάσουν πολύ όμορφα στις γιορτές.

Η χρονιά που φεύγει ήταν ιδιαίτερα απαιτητική για όλους, με δυνατές στιγμές αλλά και συγκρούσεις και περιόδους αβεβαιότητας. Μάλιστα, οι εξελίξεις στη χώρα μας σε κοινωνικό επίπεδο, αλλά και ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν άφησαν ανεπηρέαστο κανέναν.

Μπορεί να είμαστε σε εορταστική περίοδο και όλα να είναι στολισμένα και φωτεινά παντού γύρω μας, αλλά δεν ζούμε όλοι με τον ίδιο τρόπο τα Χριστούγεννα και γενικότερα τις γιορτές. Κάθε ζώδιο αντιμετωπίζει και βιώνει με διαφορετικό τρόπο τα Χριστούγεννα και τις παραδόσεις που τα συνοδεύουν.

Φέτος τα Χριστούγεννα η αστρολογία έδειξε πως τέσσερα είναι τα ζώδια που θα περάσουν τέλεια στις γιορτές και αυτά είναι ο Παρθένος, ο Τοξότης, ο Αιγόκερως και ο Ιχθύς.

Τα 4 ζώδια που θα περάσουν τέλεια τις γιορτές των Χριστουγέννων

Παρθένος

Μετά τις 10 Δεκεμβρίου τα πράγματα εξελίσσονται πολύ όμορφα για σένα. Αν είσαι single μια νέα γνωριμία θα προκύψει από μια κοινωνική έξοδο. Φέτος τις γιορτές θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να βγεις έξω και να διασκεδάσεις. Στις 29 Δεκεμβρίου ίσως έχεις επιστροφές από το παρελθόν καθώς ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στον Αιγόκερω. Επομένως μάλλον το φιλί της Πρωτοχρονιάς θα δοθεί σε κάποιον πρώην.

Τοξότης

Γεννήθηκες λίγο πριν τις γιορτές και για αυτό τον λόγο τα Χριστούγεννα σου αρέσουν, διότι σου δίνουν την ευκαιρία για περιπέτειες με τους φίλους και τους αγαπημένους σου. Φέτος τα Χριστούγεννα έχουν όλα όσα θέλεις. Νόστιμο φαγητό, εξόρμηση σε κάποιο μέρος και διασκέδαση με φίλους.

Φωτογραφία: Brett Sayles/Pexels

Αιγόκερως

Οι γιορτές είναι απολαυστικές, χαλαρές και διασκεδαστικές, ιδίως μετά τις 10 Δεκεμβρίου που η Αφροδίτη θα σου δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θετική διάθεση. Το φλερτ θα είναι διάχυτο και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα στις γιορτές. Στις 21 Δεκεμβρίου ξεκινά η περίοδος των γενεθλίων σου που θα φέρει τύχη σε οικονομικά και ερωτικά θέματα και ιδιαίτερη εύνοια σε νέα ξεκινήματα.

Ιχθύες

Οι γιορτές για σένα θα είναι οικογενειακή υπόθεση. Πολλά οικογενειακά τραπέζια και καλεσμένους στο σπίτι. Η διάθεση θα είναι θετική και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Η ανασφάλεια των προηγούμενων ημερών θα μειωθεί πολύ αισθητά και θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου που σε ευχαριστούν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button