Αθλητικά

Τελειώνουν από τον Ολυμπιακό και όσοι «γλίτωσαν» από την 7 – Τρελή έκπληξη από Ελλάδα!

Η οργή που εκφράστηκε χθες από μερίδα των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού κατά των παικτών της ομάδας προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στις τάξεις του συλλόγου, όπως σας ενημερώσαμε και σε άλλο ρεπορτάζ. Από την άποψη ότι ήδη ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει προαναγγείλει ριζική ανανέωση του ρόστερ, προκειμένου η ομάδα να γίνει ξανά δυνατή.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που απορούν με την κατάσταση που επικρατεί, πλέον, στον Πειραιά, μετά από μία ομολογουμένως πολύ «περίεργη» σεζόν, όπου οι Πειραιώτες έχασαν το πρωτάθλημα σχετικά νωρίς, χωρίς να φανούν ανταγωνιστικοί, όμως ο κόσμος ξέσπασε στο τελευταίο εντός έδρας ματς κατά των «άχρηστων» και «ανίκανων» παικτών, ενώ η διοίκηση έχει φανερώσει τη διάθεσή της να προωθήσει τους ποδοσφαιριστές από την ακαδημία.

Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν έγινε ποτέ και πάρα την «απειλές» του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Χρήστος Κόντης, έχοντας προφανώς σχετική εντολή είτε από τη διοίκηση, είτε από τον νέο προπονητή Πέδρο Μαρτίνς, προτίμησε μέχρι τώρα να χρησιμοποιήσει όλους τους παλιούς παίκτες, ακόμη και κάποιους «τελειωμένους», με εξαίρεση μόνο τους νεαρούς Μάριο Βρουσάι, Θανάση Ανδρούτσο και Λευτέρη Χουτεστιώτη.

Πάντως, από τη χθεσινή οργή του κόσμου στο Φάληρο κατάφεραν να γλιτώσουν δύο παίκτες, ο Σίλβιο Προτό και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, για τους οποίους οι φίλαθλοι έδειξαν ότι θέλουν να παραμείνουν στην ομάδα, αν και στην πραγματικότητα τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Όσο ακούγεται ότι οι Πειραιώτες ψάχνουν για τερματοφύλακα, τόσο το ενδεχόμενο αποχώρησης του Βέλγου πορτιέρε είναι πιθανό (ενδεχομένως και λόγω υψηλού κασέ), ενώ για τον δεύτερο όλα θα εξαρτηθούν από τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ, όπου μία αξιοπρεπής παρουσία μπορεί να φέρει πρόταση που δύσκολα στο Λιμάνι θα απορρίψουν, όπως σας έχουμε ξαναγράψει.

«Παίζει» δυνατά του Ρόσα

Στο μεταξύ, όσον αφορά το τελευταίο σενάριο που ακούστηκε για τον Φαρλέι Ρόσα του Παναιτωλικού, δε μοιάζει τόσο απίθανο για τον Ολυμπιακό.

Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει όλο το «πακέτο» που ψάχνουν στον Πειραιά, δηλαδή νεαρός, ταλαντούχος και εξελίξιμος, ενώ είναι φθηνός και σίγουρα θα αρέσει και στον Πέδρο Μαρτίνς, ως Βραζιλιάνος. Έχουμε ξαναγράψει, άλλωστε, ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να δώσει… λάτιν στυλ στον νέο Ολυμπιακό.

sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button