Τοπικά Νέα

Τελευταία μέρα στη δουλειά σήμερα για ωφελούμενους Κοινωφελούς χαρακτήρα στο δήμο Τριφυλίας

Τελευταία μέρα στη δουλειά ήταν η σημερινή για αρκετούς από τους ωφελούμενους του προγράμματος εργασίας Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΟΑΕΔ έτους 2018 αφού δεν δόθηκε από την κυβέρνηση νέα παράταση στις συμβάσεις τους.

Οι απασχολούμενοι του προγράμματος είχαν τοποθετηθεί μέσω ΟΑΕΔ τον πέρυσι τον Οκτώβριο για 8μηνη εργασία πλήρους απασχόλησης. Στις αρχές καλοκαιριού και πριν τις εθνικές εκλογές η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έδωσε παράταση 4 μηνών στο πρόγραμμα και οι ωφελούμενοι εργάζονταν μέχρι και σήμερα αφού η νέα κυβέρνηση της ΝΔ δεν έδωσε νέα παράταση που ζητούσαν οι απασχολούμενοι και οι Ο.Τ.Α. Δεν έληξαν σήμερα όλες οι συμβάσεις επειδή κάποιοι ωφελούμενοι είχαν τοποθετηθεί σε φορείς του δήμου που δεν λειτουργούσαν ημερολογιακά όλο το χρόνο οπότε για αυτούς δεν έχει συμπληρωθεί ο χρόνος της παράτασης 4 μηνών και παραμένουν στην εργασία τους μέχρι τη λήξη του 4μηνου της παράτασης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button