Αθλητικά

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-1: “Απέδρασε” με Μίνγκα στο 86’

Μεγάλο διπλό με γκολ του Χρήστου Μίνγκα στο 86’ πήρε χθες ο Πανθουριακός στους Γαργαλιάνους επί του Τέλλου Αγρα (0-1).

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός στο ντεμπούτο του με την ομάδα της Θουρίας χάρισε το τρίποντο, με μια ωραία κεφαλιά λίγο πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Αυτό ήταν το τέταρτο διπλό της ομάδας του Αντώνη Μαυρέα στο πρωτάθλημα, με τον Πανθουριακό να ανεβαίνει στην 3η θέση και να παραμένει στο -3 από την κορυφή.

Από την άλλη ο Τέλλος Αγρας με μια άκρως νεανική σύνθεση, πάλεψε το παιχνίδι και μένει με την πικρία πως στο τέλος έχασε τον βαθμό.

Οι “ερυθρόλευκοι” υποχώρησαν στην προτελευταία θέση, μετά το διπλό του Τσικλητήρα στη Σπερχογεία και απέχουν πέντε βαθμούς από την 13η θέση που οδηγεί στην παραμονή.

Να σημειωθεί πως από τον Τέλλο Αγρα αποχώρησαν οι αλλοδαποί ποδοσφαιριστές, Κιεσέ, Μπάντζιο και Ακασού, όπως και οι Μαραβέλας και Κάππος.

Ντεμπούτο έκανε ο αμυντικός Πιχιγιόνι, ενώ είναι δεδομένο πως θα γίνουν κι άλλες κινήσεις ενίσχυσης από τους “ερυθρόλευκους”.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο από το ξεκίνημα, αλλά τα βρήκαν δύσκολα απέναντι στον μαχητικό Τέλλο Αγρα που είχε κλείσει καλά τους χώρους.

Στο 22’ το σουτ του Μίνγκα απέκρουσε ο Λάππας, με τον νεαρό γκολκίπερ να λέει “όχι” και σε σουτ του Τρίψα στο 30’.

Η ομάδα του Βασίλη Μπλέτσα είχε ένα καλό σουτ με τον Λακριντή στο 37’ που πέρασε άουτ.

Φωνάζει για την αποβολή ο Αγρας

Στο δεύτερο μέρος ο Πανθουριακός είχε δύο ακυρωθέν γκολ με τον Κανελλόπουλο στο 55’ και το 70’, με τον Μελιγαλαίο επιθετικό να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ.

Στο 80’ ο Αγρας έφτασε κοντά στο γκολ με το σουτ του Τηλεμάχου από πλάγια θέση να χτυπά στο δοκάρι, αφού την είχε ακουμπήσει λίγο και ο γκολκίπερ Κόκκαλης.

Στο 85’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του 14χρονου Ρομπέρτο που είχε μπει αλλαγή στο ματς. Ο νεαρός χτύπησε άθελα του στο κεφάλι έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας της Θουρίας και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη από τον κ. Καρβούνη. Οι άνθρωποι του Τέλλου Αγρα διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση αυτή, ισχυριζόμενοι πως αρχικά ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα και μετά άλλαξε την απόφαση του.

Η αποβολή αυτή αποσυντόνισε την ομάδα των Γαργαλιάνων που στην επόμενη φάση δέχθηκε το γκολ…

Ο Σπυρόπουλος μετά από ωραία ενέργεια έκανε τη σέντρα και ο Μίνγκας με κεφαλιά έγραψε το τελικό 0-1.

Το ματς σφύριξε ο Καρβούνης και βοηθοί ήταν οι Βανικιώτης και Κασκάνης.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λάππας, Τάρλεφ, Αλεξανδρόπουλος, Γεωργόπουλος, Πιχιγιόνι, Λακριντής (86’ Καυκής), Γρ. Αναστασόπουλος, Τηλεμάχου, Μπολούν, Π. Αναστασόπουλος, Μαρκόπουλος (65’ Ρομπέρτο).

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Παντσιώτης (75’ Παπαγεωργίου), Εμμανουήλ, Γιαννακόπουλος, Καράμπελας, Δημητρακόπουλος, Παπαθεοδώρου (93’ Φαββατάς), Τρίψας, Μίνγκας, Κανελλόπουλος, Σπυρόπουλος (92’ Παπαγιαννόπουλος).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button