Αθλητικά

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Καμπύλης «Mαζί ενωμένοι για ένα καλύτερο μέλλον της ομάδας»

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης σε λίγες ημέρες του Πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής ο γενικός αρχηγός Νίκος Καμπύλης έκανε τον απολογισμό για την πορεία του Τέλλου Άγρα.

Επίσης, κάνει κάλεσμα σε όλους, εν όψει της νέας χρονιάς για να παρουσιαστούν οι Γαργαλιάνοι πιο δυνατοί.

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής: «Είμαι ευχαριστημένος από τους στόχους που πραγματοποίησε φέτος η ομάδα με όποιες δυσκολίες είχαμε.

Να ευχαριστήσω τα παιδιά που βοήθησαν σε όλο αυτό το έργο και ειδικά το Διοικητικό συμβούλιο, όσοι απέμειναν (;) και πιστεύω ότι είχαμε από τις καλύτερες πορείες του Άγρα τα τελευταία χρονιά.

Αλλά οι Γαργαλιάνοι είναι για μεγαλύτερα πράγματα και έχουν την δυναμική να το κάνουν αυτό, να μείνουν πίσω οι έχθρες του παρελθόντος με τα διάφορα συμβούλια και με κάποιους παίκτες και εντός των ημερών να γίνει άμεσα γενική συνέλευση για το νέο Δ.Σ., προγραμματισμό για την νέα σεζόν για ένα καλύτερο αύριο της ομάδας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ακόμα τον Αντώνη Μαυρέα που είμαστε σε καλό δρόμο για την νέα χρονιά, τουλάχιστον ο στόχος του χρόνου να είναι παραπάνω από αυτό που κάναμε φέτος.

Θα ήθελα όλος ο κόσμος των Γαργαλιάνων να είναι μαζί μας και όλοι οι παλιοί σύμβουλοι να συμμετέχουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο, με στόχο τα 5-6 παιδιά που έπαιξαν φέτος να έχουν φανέλα βασικού του χρόνου».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button