Αθλητικά

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – Ολα μηδέν στο Τριφυλιακό ντέρμπι

Ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) έληξε το Τριφυλιακό ντέρμπι του Τέλλου Αγρα με την Κυπαρισσία στο γήπεδο των Γαργαλιάνων.

Ηταν ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες κυρίως στο β’ ημίχρονο, με τον ΑΟΚ να απειλεί περισσότερο στο πρώτο μέρος.

Ετσι η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου έμεινε αήττητη για πέμπτο σερί ματς και παρέμεινε ένα βαθμό πάνω από τους “ερυθρόλευκους” στη βαθμολογία.

Ο ΑΟΚ ήταν φανερά ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και απείλησε πρώτη φορά στο 24’ με τον Κωνσταντόπουλο να κάνει το γύρισμα και τον Χρονόπουλο να πλασάρει άουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 31’ το σουτ του Βατσή απέκρουσε ο Ντουγέρογλου, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βατσής τροφοδότησε τον Χρονόπουλο που αστόχησε από κοντά.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ήταν και πάλι για την Κυπαρισσία στο 41’ με τον Βατσή να μην μπορεί να νικήσει στο τετ α τετ τον Ντουγέρογλου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την ομάδα του Αντώνη Μαυρέα να ισορροπεί και να έχει δύο καλές εκτελέσεις φάουλ με τον Τρίψα (63’ και 78’) που έφυγαν άουτ.

Το ματς σφύριξε ο Νίκας, με βοηθούς τους Γιαννέτσο και Τσοπανάκη.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ντουγέρογλου, Πότσης, Λ.Χ. Ανδρώνης, Λ.Ν. Ανδρώνης, Γεωργόπουλος, Τζανετέας, Διακουμής (87’ Καμινάρης), Μπούμπα (90’ Τσαρούχας), Τρίψας, Παπαθεοδώρου (84’ Αναστασόπουλος), Αλεξανδρόπουλος (75’ Καλογερόπουλος).

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μιτρόφ, Μπακόπουλος, Ντιόπ, Κωνσταντόπουλος (80’ Λαχανάς), Αριδάς, Χρονόπουλος, Βατσής, Σπυρόπουλος (87’ Μουζής).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button