Εκλογές 2019

Τεριζάκη Στυλιανή του Γεωργίου: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Χάιδω Παναγιωτοπούλου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στη Δ.Ε. Γαργαλιάνων με τον συνδυασμό «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» και υποψήφια δήμαρχο την Κ. Χάιδω Παναγιωτοπούλου

Αγαπητοί συμπολίτες,

Ως μόνιμη κάτοικος της Μαραθόπολης Τριφυλίας, αντικρίζοντας καθημερινα τις ελλείψεις, που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή και αξιολογώντας τις ανάγκες αυτού του τόπου αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά. Αποσκοπώ στο να δώσω κίνητρο στους νέους ανθρώπους να ζήσουν εδώ βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής μέσω της δημιουργίας των απαραίτητων υποδομών. Προκειμένου να υλοποιήσω τους στόχους μου, θα πορευτώ στο πλευρο της κ. Χάιδως Παναγιωτοπούλου. Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και δη μια γυναίκα μορφωμένη και δυναμική. Το πείσμα και το ανήσυχο πνεύμα της είναι χαρακτηριστικά απαιραίτητα για κάθε αλλαγή. Πόσο μάλλον για την εξέλιξη ενός τόπου. Θεωρώ ότι είναι η βέλτιστη επιλογή για την θέση της δημάρχου. Λέγεται ότι «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός». Ζητώ, λοιπόν, την στήριξή σας σε αυτή την «αρχή», ώστε να ξεκινήσει για τον τόπο μας μια νέα εποχή. Δεσμεύομαι να εξαντλήσω κάθε δυνατότητα με σκοπό να επέλθει η εξέλιξη και η ανάπτυξη σε αυτόν τον τόπο, που όλοι αγαπάμε.

 

Με εκτίμηση,

Τεριζάκη Στυλιανή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button