Πελοπόννησος

Τεχνικοί ΔΕΗ: Τι φταίει για τον θάνατο του 45χρονου εναερίτη στο Αργολικό

Η Ένωση Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ-ΚΗΕ εξέδωσε ανακοίνωση για το τραγικό περιστατικό του θανάτου από ηλεκτροπληξία του 45χρονου εναερίτη, πατέρα δύο παιδιών στο Αργολικό. Μέσω αυτής ζητά να διερευνηθούν οι αιτίες του εργατικού δυστυχήματος και να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες.

Η ανακοίνωση:

«Η Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ-ΚΗΕ εκφράζει την οδύνη της στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου.

Η εντατικοποίηση των εργασιών, η έλλειψη προσωπικού, η μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας, η ελλιπής εκπαίδευση των εργαζομένων και η μη επίβλεψη των εργολάβων, δημιουργούν συνθήκες επικίνδυνες για την υγεία, την ασφάλεια και την σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων.

Ζητάμε να διερευνηθούν οι αιτίες του εργατικού δυστυχήματος και να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες και θεωρούμε ότι η ολέθρια ακολουθία των ατυχημάτων και δυστυχημάτων δεν είναι τυχαίο γεγονός.

Σταθερή θέση της Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ-ΚΗΕ είναι η πιστή τήρηση των κανόνων και των μέσων ασφαλείας που προβλέπονται από τις οδηγίες λειτουργίας και τους νόμους, τόσο μέσα στην επιχείρηση όσο και από τους συνεργαζόμενους εργολάβους».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button