Τοπικά Νέα

«Τεχνικό κλιμάκιο των Κτιριακών Υποδομών σε σχολικά κτίρια του Δήμου Οιχαλίας»

Κατόπιν επικοινωνίας της Δημάρχου Οιχαλίας κας. Παναγιώτας Γεωργακοπούλου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών ΑΕ κ. Αθανάσιο Γιάνναρη, όπου τον ενημέρωσε σχετικά με τις ανάγκες βελτίωσης των κτιρίων σε σχολικές εγκαταστάσεις του Δήμου Οιχαλίας, ακολούθησε επίσκεψη τεχνικού κλιμακίου των ΚτΥπ ΑΕ, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023.

Συγκεκριμένα, το τεχνικό κλιμάκιο επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Μελιγαλά, το Νηπιαγωγείο Δωρίου, το Δημοτικό Σχολείο Δωρίου, το Γυμνάσιο-Λύκειο Δωρίου και το Δημοτικό Σχολείο Διαβολιτσίου, όπου πραγματοποίησε αυτοψία και μετρήσεις, ώστε να αξιολογηθούν οι εργασίες και να εκτιμηθεί το κόστος υλοποίησή τους.

Η Δήμαρχος Οιχαλίας επεσήμανε τα εξής: «Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών ΑΕ κ. Αθανάσιο Γιάνναρη υπάρχει μια εξαιρετική συνεργασία και έχει ανταποκριθεί επανειλλημένως στα αιτήματα του Δήμου σχετικά με την αναβάθμιση των σχολικών μας εγκαταστάσεων».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button