Lifestyle

Τζέιμς Μποντ: O Ίντρις Έλμπα υποψήφιος αντικαταστάτης για τον νέο «007»

Από τότε που άρχισαν οι συζητήσεις για την απομάκρυνση του Ντάνιελ Κρεγκ από τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, ο Ίντρις Έλμπα θεωρείται σταθερά ως επικρατέστερος αντικαταστάτης του τουλάχιστον από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ωστόσο, σε νέα συνέντευξη στο «The Deadline Podcast», η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπρόκολι ρίχνει λίγο περισσότερο φως στο αν ο Ίντρις Έλμπα θα μπορούσε να είναι η επόμενη εκδοχή του Βρετανού υπερ-κατασκόπου που ενσάρκωσε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη ο αείμνηστος Σον Κόνερι.

«Λοιπόν, γνωρίζουμε τον Ίντρις, είμαστε φίλοι μαζί του και είναι ένας υπέροχος ηθοποιός» είπε η Μπρόκολι για το αν ο Έλμπα θα αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος υποδύθηκε τον Τζέιμς Μποντ στις πέντε τελευταίες ταινίες.

«Και, ξέρετε, ήταν μέρος της συζήτησης, αλλά είναι πάντα δύσκολο να κάνεις συζήτηση όταν έχεις κάποιον στον ρόλο» εξήγησε.

«Πιστεύω ότι αποφασίσαμε ότι μέχρι να αρχίσει να προβάλλεται το “No Time to Die” και ο Ντάνιελ να είναι σε θέση, όλοι να είμαστε σε θέση, να απολαύσουμε, να αποκομίσουμε τα οφέλη της υπέροχης θητείας του Ντάνιελ ότι δεν θα σκεφτόμαστε ή δεν θα μιλάμε για οποιονδήποτε άλλο» πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button